De ce in Romania se fac cele mai multe angajari in domeniul videochatului?

Din prima faza ne putem da seama ca domeniul videochatului este cel mai profitabil sector de business in 2018. Daca ne raportam la castiguri, putem spune si chiar exemplifica de ce se fac cele mai multe recrutari in zona de videochat.

Atat in media online, cat si in outdoor, se pot observa anunturi care de care mai tentante ce contin sintagme precum angajari videochat, job videochat sau loc de munca banos.

Romania nu are o piata de desfacere pentru sectorul de videochat, dar are cea mai mare piata de recrutare din acest domeniu la nivel mondial.

Unde se fac aceste angajari si cine le face?

 

Urmand calea surselor anunturilor din online ne putem da seama ca marea majoritate provine de la firme cunoscute sub tutela unor  studiouri de videochat.

Studioul de videochat detine o locatie care faciliteaza accesul angajatelor la cea mai noua tehnologie de streaming si ofera acetora un cadru legal, sigur si intim pentru a-si desfasura activitatea.

Pentru a oferi pietei din strainatate diversitate, managerii acestor studiouri au nevoie de un numar cat mai mare de angajate (modele).

Cum e sa lucrezi ca angajat al unui studio de videochat?

 

Videochatul, lasand la o parte faptul ca este inca un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor, reprezinta la momentul actual un job tot mai cautat de foarte multe dintre romance.

Sa lucrezi intr-un studio de videochat nu ar trebui sa fie o rusine. Trebuie sa tinem cont ca aceasta ocupatie este legala si are si un istoric destul de bogat in Romania,  acest sector fiind dezvoltat inca de prin 2003.

Ca sa iti dai seama cum e sa ai un job ca acesta iti prezentam avantajele pe care le poti obtine:

- un salariu pe care alt sector de munca nu poate sa ti-l ofere (castiguri de mii de dolari);

- o forma legala de angajare (se platesc toate taxele la stat);

- bonusuri lunare (in functie de performante poti ajunge sa castigi din bonusuri mai mult decat salariul in sine);

- confidetialitate (cel mai important lucru, studiourile de videochat se angajeaza sa-ti protejeze identitatea);

- training personalizat (nu trebuie sa ai experienta in domeniu, angajatorii se obliga sa iti ofere un traning de specialitate);

- program flexibil (un program facut pentru tine in caz ca ai nevoie sa mergi la facultate sau ai alte activitati planificate);

Cum sa alegi un studio de videochat care sa iti satisfaca cerintele tale?

 

Totul porneste de la anuntul de angajare. Trebuie sa citesti complet si sa intelegi ce au dorit angajatorii sa spuna in acel anunt.

Sa analizam un anunt de angajare:

In primul rand, se observa angajatorul (in stanga sus) – te poti interesa despre angajator pe Google, poti afla mai multe detalii despre ei. Poti chiar sa vezi unde se afla locatia studioului de videochat.

In al doilea rand, se poate observa cu aproximatie suma pe care o poti castiga lunar (3500$ lunar).

Ai un numar de telefon pe care poti suna sa stabilesti un interviu.

Daca te-a convins anuntul si doresti sa imbratisezi aceasta meserie, primul pas daca este sa intri in contact cu angajatorii tai.

Utilizand datele de contact din anunt, poti lua legatura cu angajatorul. La telefon ti se vor da mai multe detalii despre jobul ales, despre conditiile de munca si despre castigurile pe care le vei putea obtine.

Care este cea mai activa zona din Romania in domeniul angajarilor din videochat?

 

Daca ne raportam dupa numarul de studiouri de videochat si dupa numarul de angajatori, cu siguranta cel mai dezvoltat oras pentru acest sector de munca este reprezentat de Municipiul Bucuresti.

Tot aici regasesti si cele mai mari si mai premiate studiouri de videochat din tara. Studiouri precum Live Studio sau OkStudio sunt la mare cautare de catre fetele sau femeile care doresc sa activeze in acest domeniu.

In Bucuresti vei avea cele mai mari sanse pentru a dezvolta o cariera de succes in videochat. Daca te gandesti sa-ti schimbi stilul de viata si sa fii independenta finaciar, este  timpul sa alegi ce e mai bine pentru tine. Alege un studio respectat si vei avea cele mai mari sanse!

Iti dorim multa bafta si spor la facut bani!

videochat studio videchat angajari videochat angajari bucuresti videochat bucuresti studio videochat bucuresti