De ce apeleaza romanii la serviciile de rent a car

Timpul este una din cele mai pretioase resurse. Daca te grabesti sa ajungi la un eveniment important, sa il pierzi asteptand mijloacele de transport in comun sau taxiurile care rar sunt disponibile atunci cand ai nevoie, nu e o solutie. In astfel de situatii, este cel mai recomandat sa apelezi la serviciile de rent a car.

Pe langa timp si mobilitate, serviciile de rent a car iti ofera confort si usurinta in planificarea eficienta a oricarui traseu. Rent a car este un concept care s-a dovedit a fi o alternativa eficienta in multe situatii. Chiar daca ai o masina personala, se poate intampla ca aceasta sa fie in service pentru reparatii. Sau poate intentionezi sa achizitionezi un anumit model de masina, iar un drive test de cateva minute nu este indeajuns incat sa te iei o hotarare finala. Apeland la serviciile rent a car, poti testa pe indelete un anumit tip de masina si poti lua o decizie finala care sa te multumeasca.

In Romania sunt sute de companii de rent a car cu oferte diversificate si preturi variate, clientii bucurandu-se de o libertate vasta de alegere, in functie de nevoi, buget, destinatie si scopul calatoriei. De asemenea, romanii care locuiesc in zonele aglomerate ale marilor orase, avand diverse probleme cu locurile de parcare, sunt un segment de clienti important pentru piata de rent a car.


Ce tipuri de masini sunt oferite de serviciile de tip rent a car

La FocusRent, companie ce activeaza de 10 ani pe piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni, masinile sunt selectate dupa consum, rezistenta, fiabilitate si spatiu. Masinile de inchiriat FocusRent sunt noi (cumparate in ultimii 5 ani), au un consum de combustibil redus, si au ca prioritate numarul unu siguranta clientilor, fiecare masina suportand o inspectie tehnica riguroasa dupa fiecare inchiriere.

In ceea ce priveste tipul de masina, la FocusRent vei gasi masini in sistem rent a car de diverse modele, de la SUV, la premium, economy si chiar microbuze.

Un alt avantaj important oferit de FocusRent este ca se adapteaza nevoilor celor care ajung in capitala cu avionul sau cu trenul si au nevoie de o modalitate de deplasare de care sa beneficieze rapid si care sa ii ajute sa isi rezolve eficient treburile. De exemplu, site-ul oficial al companiei rent a car FocusRent este realizat pe o platforma user-friendly, unde poti face o rezervare online in numai cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul, sa completezi un formular online unde stabilesti data, perioada de inchiriere, tipul de masina pe care vrei sa o inchiriezi, locul unde doresti sa fie livrata si, daca este cazul, serviciile aditionale de care vrei sa beneficiezi (GPS, scaun pentru copil, sofer personal, etc). Confirmarea va veni pe adresa de e-mail si telefonic, urmand ca in numai 2 ore un reprezentant FocusRent sa iti aduca masina la adresa mentionata, fara nici un alt cost suplimentar.

Tariful platit pentru masina inchiriata in sistem rent a car de la FocusRent include kilometri nelimitati, RCA, CASCO si rovinieta la zi. Daca ai minim 21 de ani si permis de conducere de cel putin 1 an, te incurajam sa apelezi cu incredere la serviciile rent a car de la FocusRent. 

rent a car inchirieri masini inchirieri auto inchirieri microbuze FocusRent