Cutii carton, cutii pizza, pungi de plastic – adica ambalaje de supercalitate de la Interpack

Odata cu cresterea nivelul de trai, cresc si exigentele, creste calitatea si atentia la detalii. De aceea ambalajul este esential pentru un produs, fiind primul care intra in contact cu consumatorul si poate fi de multe ori un factor important in decizia de cumparare.

Interpack a observat aceasta necesitate si a inceput sa produca cutii carton, cutii pizza, cutii torturi, cutii incaltaminte, adica toata gama de cutii din carton ondulat si duplex, pentru orice necesitate, dupa cerintele clientului, branduite sau simple.

Societatea comerciala INTERPACK S.R.L. Oradea este o firma specializata in productia de produse tipografice clasice, de articole, cutii si ambalaje din hartie, carton duplex si ondulat, respectiv de ambalaje flexibile din folii de polietilena si polipropilena cu capital 100% romanesc.

In calitate de producatori va propun solutii complete pentru:



tehnoredactare, grafica, design

inscriptionarea, etichetarea si ambalarea produselor Dvs.

productie industriala la serii mici, mijlocii si mari




Datorita dotarii tehnice, a potentialului de creatie si a flexibilitatii firmei sunt in masura sa satisfaca solicitarile Dvs. la un nivel calitativ corespunzator cu cerintele concrete.
Urmare a investitiilor efectuate in ultimii trei ani, productia de produse si a ambalaje imprimate si caserate reprezinta cca. 85%.

Sunt constienti de faptul ca sectorul productiv are nevoie de ambalaje realizate la un nivel calitativ tot mai ridicat in consens cu cerintele Uniunii Europene, in acest sens puteti si Dvs. sa apelati cu incredere la serviciile lor.

La Interpack, calitatea si atentia fata de clienti este la ea acasa.

Interpack SRL
Oradea - Romania
www.interpack.ro

cutii carton interpack ambalaje