Cursuri de engleza, o necesitate a anului 2018.

La nivel global, peste 20% din informatia creata este in limba engleza. Filme, carti si discutii de business. Nu e de mirare faptul ca Engleza a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute limbi ale anului 2018. 

Pentru a avea sucess in ziua de azi, trebuie sa poti comunica nu doar cu aproapele tau, ci si cu cel care iti vorbeste pe Skype, de pe un alt continent. 

In prezent, doar 17% dintre romani sunt capabili sa discute in limba engleza, majoritatea acestora fiind tineri. Din aceasta cauza, participarea la cursuri de engleza a devenit o necesitate mult mai mare in randul angajatilor din corporatii sau domeniul IT. (unde intregul cod este in engleza) 

Motive pentru care sa cumperi cursuri de engleza online:

 

Engleza este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. 1 din 5 persoane este capabila sa intelegea limba engleza. 

Este o limba a stiintei si tehnologiei. Toate softurile din lumea vestica sunt create si scris in limba engleza. Este aproape imposibil sa ai o cariera in IT fara sa cunosti aceasta limba. 

Este limba oficiala a peste 53 de tari. 

Engleza este cea mai folosita limba din media. Astfel, daca cunosti engleza, nu vei avea nevoie de subtitrari sau ajutor in citirea cartilor preferate. 

Totusi, poti obtine si cursuri de engleza gratuite!

 

Este foarte important ca, inaintea cumpararii unui curs online de engleza, sa incerci o parte din acesta pentru a vedea daca ti se potriveste. 

Asa cum avem preferinte la cartile pe care le citim, putem avea preferinte si in materie de cursuri. Unii cursanti prefera un numar cat mai mare de exercitii, in timp ce altii prefera cat mai multa gramatica. Tocmai din acest motiv este recomandat sa arunci un ochi peste structura cursului inainte de a-l cumpara.

Mai exista si problema nivelului de engleza. Se poate sa cumperi un curs mult prea usor care o sa te plictiseasca. Pentru a evita situatia aceasta, te invitam sa faci o testare gratutia a nivelului tau de engleza. Testarea se face rapid si, in maxim 2 zile lucratoare vei avea pe mail un rezultat personalizat. 

Engleza pentru toti, un brand 100% romanesc, iti ofera acces la o paleta larga de cursuri de engleza online, cursuri de engleza pentru IELTS si meditatii online prin skype. 

Si, pentru a ne asigura ca vei invata asa cum iti place si ca esti multumit de experienta, iti oferim si acces gratuit la primele module din 3 cursuri pe care le vindem pe site-ul nostru. 

Tot ce trebuie sa faci: 

Intra pe site-ul nostru www.meditatorengleza.com

Acceseaza platforma de E-learning si fa-ti un cont gratuit. 

Acceseaza modulele gratuite si vezi care curs iti place. Tot acolo poti face si testarea gratuita a nivelului tau de engleza. 

https://www.meditatorengleza.com/3-cursuri-engleza-gratuite-testare-nivel-cadou/
cursuri engleza cursuri online de engleza invata engleza cursuri gratuite de engleza