Cursul de Certificare in Balanced Scorecard intre 1 si 4 Octombrie Radisson BLU Bucuresti



Bucuresti, 9 August 2013 - Balanced Scorecard Romania - Cursul de Certificare in Balanced Scorecard  | 1-4 Octombrie  | Radisson BLU Bucuresti
------------------------

Deși aveam programată anul acesta o singură sesiune a Cursului de Certificare în Balanced Scorecard, a trebuit să răspundem numeroaselor solicitări și iată că organizăm pe 1-4 Octombrie (de Marți până Vineri) și a doua sesiune din acest an a cursului.

În prima sesiune din luna Mai, am intenționat să ne limităm la 14 cursanți, dar am ajuns să facem cursul cu 20, datorită interesului pentru Certificarea în Balanced Scorecard, care a depășit așteptările (și celor de la Radisson BLU, care ne-au găsit o sală mai mare). Chiar și așa, a trebuit să refuzăm solicitările de înscriere de ultim moment, pentru că nu mai aveam efectiv locuri.

Locația este aceiași, Radisson BLU de pe Calea Victoriei 63-81, București, unde condițiile pentru curs sunt excelente, WiFi-ul este foarte bun în sală, iar buffet-lunch-ul din restaurantul principal al hotelului (inclus în Taxa de participare la curs) este absolut formidabil.

Toate informațiile necesare despre sesiunea de curs din 1-4 Octombrie, inclusiv despre curriculă sau înscriere, se găsesc pe website-ul cursului: 

www.balanced-scorecard.ro/certificare

Cursul de Certificare în Balanced Scorecard este destinat celor care consideră managementul strategic și Balanced Scorecard important pentru organizația lor și/sau pentru evoluția carierei lor profesionale. La sesiunea din Mai, 65% dintre cursanți au fost persoane care ocupă poziții de CEO, Director General, Director General Adjunct, Director sau Managing Partener în organizațiile lor.

Față de prima sesiune a cursului, avem acum câteva noutăți:

| Avem pregătit un proces de selecție a Studiului de Caz pentru exercițiul practic efectuat de-a lungul cursului, ales prin votul cursanților înscriși, înainte de data începerii cursului
| Am construit un Portal pentru Cursanți care include secțiunile: | Profil și Colegii de curs | Suportul de curs în format electronic | Testul de simulare a Examenului (pe aceiași platformă ca Examenul) | Examenul pe noua platformă informatică proprie | Peste 100 de Articole specifice BSC | Peste 100 Studii de caz BSC (Hall of Fame) | Înregistrări video ale unor prezentări de referință și webinare BSC
| Prin dezvoltarea platformei proprii de examen, am putut elimina taxa de 80 de Euro pentru Examinare și re-Examinare, ceea ce reduce investiția necesară a cursanților cu 10%
| Am găsit souția pentru facturarea fără TVA a cursanților, ceea ce reduce suplimentar investiția necesară pentru participanții individuali (și nu numai) cu 24%

Taxa de participare la curs (care include acum și Examinarea/re-Examinarea) este pentru sesiunea din 1-4 Octombrie de 700 de Euro / cursant, care se poate factura fără TVA.

Pentru grupuri de 3 sau mai multe persoane, Taxa de Participare la curs este de 630 Euro / cursant (10% discount). Cursanții Early-bird (cei înscriși până la data de 10 Septembrie 2013) beneficiază de asemenea de 10% discount. Discount-urile de grup și Early-bird nu pot fi cumulate pentru aceiași cursanți.

Nu sunt disponibile decât 15 locuri (de data asta sunt șanse mici să mai avem o sală alternativă mai mare), iar înscrierea se va face în ordinea solicitărilor, așa că rezervarea din timp a unui loc poate evita eventualele dezamăgiri legate de imposibilitatea participării, datorită ocupării locurilor. Pentru sesiunea din Mai, 80% dintre înscrieri s-au făcut cu o lună înainte de data începerii cursului.

------------------------
Balanced Scorecard Romania este un centru de excelenta BSC local, lansat la sfarsitul anului 2008. Bazat pe certificarea Balanced Scorecard Practitioner emisa de Palladium Group Inc. - Kaplan & Norton, aceasta initiativa intentioneaza sa ofere organizatiilor din Romania, incepand din 2009, asistenta necesara implementarii sistemului Balanced Scorecard, la inalt nivel de profesionalism, pe baza metodologiei pusa la punct de Robert Kaplan si David Norton, pentru corecta definire, aliniere, planificare si executie a Strategiei.

Balanced Scorecard BSC Certificare Planificare Strategica Executia Strategiei