Curs autorizat CNFPA Manager de proiect pentru Fonduri Structurale 1620 iunie 2010 2327 iuni

La finalul cursului:  

 

-         Veti fi capabili sa selectati linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile dvs.;

 

-         Veti putea transforma o idee intr-o schita de proiect aplicând principiile managementului de proiect;

 

-         Veti avea cunostintele necesare pentru a completa o cerere de finantare.

 

Tematica programului de formare: metode de analiza a nevoilor; elemente esentiale in planificarea proiectului (definirea problemei, stabilirea obiectivului general si a obiectivelor specifice, diagrama activitatilor, estimarea resurselor, realizarea bugetului); Analiza riscurilor proiectului; Proceduri de achizitie; Implementarea proiectului - Monitorizare si evaluare; Echipa de proiect; Informare si publicitate; Sustenabilitatea proiectului; Completarea cererii de finantare; Raportare si rambursare.  

 

Cursul are la baza notiuni teoretice si practice (teste, aplicatii, completarea unei cereri de finantare) si este sustinut de lectori autorizati ca manageri de proiect, cu experienta in scrierea si implementarea proiectelor europene.  

 

Inscrierea la curs se face telefonic, la tel. mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.39.37, ori prin e-mail: crsuee@yahoo.com sau m.zidaru@yahoo.com .

 

Locul este asigurat numai dupa confirmarea efectuarii platii, in cont IBAN: RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRD Agentia Piata Romana. Taxa de inscriere se poate achita si direct la sediul Asociatiei - Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV.

 

Locurile sunt limitate! Max: 16 pers. pentru fiecare serie de curs.

 

Taxa de participare (750 lei) include: materiale de curs, plata trainerului, masa de prânz, 2 pauze de cafea. 

 

 

manager de proiect managementul proiectului managementul proiectelor scriere proiect Fonduri Structurale