Curatenie In Bucuresti La Fel Ca La Milano



Bucuresti, 07.09.2011

Milano, capitala modei recunoscuta pentru luxul si cochetele ei magazine. Daca romanii tot au intrat de multi ani in febra mallurilor, ar trebui sa stie ca Galleria Vittorio Emanuele II  este considerat a fi cel mai vechi shopping mall al lumii. Dar lasand la o parte istoria, ce m-a frapat cel mai mult in Milano a fost curatenia desavarsita din aceasta metropola.

Una dintre cele mai renumite companii ce asigura curatenia in Milano este Team Service, societate prezenta in marile orase ale Italiei: Roma, Milano, Torino, Genova, Udine, Verona, Bologna, Firenze, Perugia, Ancona, Pescara, Isernia, Napoli, Bari, Lamezia terme, Palermo.

Mai mult decat atat, datorita profesionalismului si grijii fata de oameni, serviciile de curatenie Team Service si-au gasit locul in orase din intreaga lume: Lima, Moscova, Sao Paolo, Santiago de Chile.

Cu o cifra de afaceri de peste 150 milioane de euro pe an si 8000 de persoane angajate, Grupul Team Service, a decis intrarea pe piata de servicii de curatenie din Bucuresti. Cu un management tanar si ambitios, specializat in centrele de profil din Italia, Team Service spera sa se impuna in scurt timp ca lider pe piata de servicii de curatenie din Bucuresti.

Deasemenea Team Service pune accentul pe educarea oamenilor in directia respectarii spatiului in care traim, sustinand proiecte de curatenie publice sau independente. In luna septembrie va fi initiat un proiect amplu de informare si constientizare a cetatenilor in legatura cu pericolele la care se expun Bucurestenii prin tolerarea unei salubrizari precare si neconforme cu standardele europene.

Ia atitudine! Orasul nu este cosul lor de gunoi !

Mai multe detalii despre filiala Team Service Bucuresti  si initiativele publice puteti citi pe websiteul www.teamservice.ro

 

Team Service Romania

Bucuresti, Sos. Pantelimon nr.300

servicii curatenie bucure firma curatenie bucuresti menaj bucuresti curatenie