Cum sa faci cele mai bune cadouri de primavara

In sfarsit, a venit primavara! Si, odata cu ea, zilele femeilor speciale din viata noastra, pe care trebuie sa le rasplatim cu cadouri prin care le aratam cat de mult tinem la ele si le multumim pentru ceea ce fac in permananta. 

Poate te gandesti ca alegerea unui cadou, in special pentru o doamna sau domnisoara, e treaba grea. Mai ales cand ai atatea magazine, dar esti in pana de idei. La GadgetWorld credem ca o femeie se vrea frumoasa, la moda si accesorizata cu cele mai cool gadgeturi. Dar sa stii ca la noi nu vor costa o avere, asa cum ti-ai putea inchipui, mai ales ca ai ramas cam fara bani dupa Valentine's Day, Dragobete si 1 Martie. Sa nu mai spunem ca va veni si 8 Martie si Pastele, zile in care acestea asteapta cu nerabdare sa primeasca un dar care sa le faca sa se simta iubite si o prezenta de nelipsit din viata ta.

Iata cateva dintre sugestiile pe care ti le propunem pentru cele mai reusite cadouri de primavara:

Sexul feminin este intotdeauna mai activ si multitasking decat barbatii, asa ca diminetile au nevoie de un plus de energie. Unul dintre cadourile de primavara pe care i le poti oferi este o cana autoamestacatoare. Este un gadget simplu de folosit – se adauga toate ingredientele in cana, se pune capacul si apasa pe buton, iar continutul se va amesteca precum o tornada. In plus, capacul ermetic mentine ceaiul sau cafeaua calde, putand fi transportate cu usurinta oriunde. 

Pentru ca tot a venit primavara, care ne indeamna la miscare, mai ales ca urmeaza sa ne folosim de biciclete, credem ca o borseta de cadru pentru bicicleta cu Touchscreen pentru smartphone este unul dintre cele mai bune cadouri de primavara. Ne-am gandit la acest gadget pentru momentele in care ai nevoie de indicatii GPS sau de telefon la indemana pentru a prelua apelurile. Aceasta borseta are dimensiuni mari ( 23.00 x 12.00 x 10.00 cm), in care pot incapea orice tipuri de telefoane, chei si chiar o sticla cu apa. In plus, este rezistenta la ploaie si accesoriul ideal pentru plimbarile in natura. 

Femeile au o pasiune pentru fotografii. Lor le dedicam urmatoarele doua cadouri de primavara: primul dintre ele este un monopod selfie stick. Butonul de fotografiat este plasat chiar pe maner, iar sistemul de siguranta te asigura ca telefonul nu va cadea din el. Daca tot am mentionat fotografiile, alta propunere este o lentila de obiectiv iPhone 6, gadgetul perfect pentru  imagini panoramice sau emisferice, realizate cu lentilele Fish Eye.

Si cum bijuteriile sunt preferatele publicului feminin, ne-am gandit la alte cadouri de primavara care sa li se potriveasca, respectiv un smartwatch pentru femei cu Pedometru si Bluetooth Android si IOS, alb, la 699 lei. Ecranul de 1.22 inch  afiseaza instant datele, chiar si de la distanta, dupa ridicarea mainii se aprinde automat, poate sa raspunda la telefoane, sa trimita SMS-uri, sa monitorizeze somnul, sa masoare pasii facuti si chiar sa activeze de la distanta camera telefonului (doar pe Android). Bateria dureaza 1 zi in modul de folosire si pana la 3 zile in standby.

Tot din seria cadouri inteligente, iti mai propunem sa oferi cadouri pentru smartphone-uri si anume o baterie externa de 12000 mAh cu lanterna si LCD. Aceasta incarca orice marca de telefoane, tablete, mp3 playere etc. Vine dotata cu 2 porturi USB, unul de 1A si celalalt de 2.1 A, iar pe ecranul bateriei externe se poate vedea nivelul de incarcare. Iar în cazul in care ramane fara electricitate, are si o lanterna cu lumina puternica. 

cadouri gadgeturi GadgetWorld cadouri femei cadouri barbati cadouri corporate