Nolia Shop, furnizor de produse profesionale pentru manichiura impecabila

Salonul pe careclientele il prefera pentru a avea parte de o manichiura sau pedichiura decalitate tine cont de utilizarea unor produse profesionale. Conteaza catehnicianul protezist de unghii sa aiba experienta si sa realizeze manichiuraca cele din revista, insa daca nu foloseste produsele optime, rezultatele nu aucum sa fie cele mult asteptate. Furnizor de astfel de produse este Nolia Shop.

 

Pentru a comanda de la Nolia Shop nu sunteti conditionati de locatie. Livrarile sunt posibile oriunde in tara, dar si in afara ei. Regasim aici geluri UV, baze, topuri, produse pentru nail art, consumabile pentru salon, implicit ustensile si echipamente specifice.

 

Nolia Shop tine pasul cu moda in materie de manichiura

 

Veti regasi aici o sectiune special dedicata noutatilor. Super top, pudre, sclipici, caseta cu accesorii de unghii - cristale, paiete ori chiar culori metalice sunt regasite aici. In functie de cat de priceput este tehnicianul in cauza, pot fi aplicate diverse accesorii pentru a crea o manichiura unica.

 

Raman preferate ojele semipermanente. Acestea imbina calitati si avantaje, fiind considerate produse hibride, intre gelurile de unghii si oja clasica. Pentru ca au mai multa rezistenta pe  unghie, pentru ca vin intr-o paleta de culori diversa, ojele semipermanente raman unele dintre cele mai cautate produse. Iar la Nolia Shop acestea sunt nelipsite, disponibile in varianta thermo, culori magnetice sau cele cu glitter, shimmer sau pure opaque.

 

Manichiura realizata acasa sau la salon, dar cu produse profesionale

 

Nolia Shop este furnizor de seama din nisa de produse profesionale pentru manichiura/pedichiura. Asigura astfel stoc disponibil de produse, accesorii si consumabile atat pentru cei care lucreaza in saloane de specialitate, cat si pentru cele care realizeaza manichiura acasa sau sunt in plin proces de invatare pentru a deveni tehnician protezist de unghii.

 

Asigurati-va ca aveti tot setul de pensule, ca nu va lipseste lampa, produsele pentru pregatirea unghiei si nu in cele din urma cele care dau culoare, farmec si design unghiilor. Toate acestea sunt la un click distanta, disponibile la Nolia Shop. Sunt de calitate germana, produse testate, ce vin la pachet si cu instructiunile necesare pentru o folosire adecvata.

 

Detalii in pagina oficiala.


Contact:

 

nolia@noliashop.com