Special Doors - pentru o casa deosebita

Orice casa este deosebita in felul ei, prin amprenta pe care locuitorii o lasa in aceasta. Nici macar intr-un cartier de case in care toate locuintele arata la fel pe exterior, in interior povestea e alta, fiecare optand pentru designuri si obiecte decorative diferite. Detaliile fac diferenta si daca intr-o casa accesoriile de pe pereti si de pe mobila sunt cele care atrag atentia, in alte case obiectele mari de mobilier sunt cele care fura ochii si redau stilul complet.

Preferintele difera si acesta este unul dintre motivele pentru care suntem atat de speciali cu totii. Atunci cand alegerile sunt dificile si parca nimic nu se mai potriveste, un magazin online ce trebuie avut in vedere si care dispune de parchet si de usi atat pentru interior, cat si pentru exterior este Special Doors.

Usi inedite, care ies din tipar 

La Special Doors cei interesati pot gasi usi antifoc sau simple pentru exterior, de diverse culori, cu mai multe tipuri de incuietori si chiar cu inchizatori ascunse, astfel incat fiecare persoana care opteaza pentru ele sa se simta in siguranta.

In materie de usi pentru interior variantele sunt iarasi diverse si atat materialele din care sunt confectionate, cat si modelul, culoarea si alte aspecte, difera. Fiecare alege in functie de ceea ce ii place si un mare plus intalnit la acest magazin online este faptul ca acelasi model de usa este disponibil in mai multe culori si dimensiuni. Astfel fiecare alege ceea ce ii place, dar care se si potriveste.

Niste usi cu adevarat speciale, cum spune si numele acestui eshop, sunt cele din sticla. Rezistente, aspectuoase si cu adevarat deosebite, acestea au imprimate prin procese speciale imagini ale unor insule indepartate sau chiar ale unor cladiri impozante din lume. Puteti fi in concediu, cu gandul, in fiecare zi. Rezistenta acestora la contactul cu alte obiecte este impresionanta datorita procesului de calire la care sunt supuse. Orice client poate alege varianta care se pliaza pe dorintele sale, printre care se enumera si aceste usi deosebite.

Parchet laminat alaturi de usi 

Fiind finisaje care se monteaza unul dupa altul, la acelasi eshop, Special Doors, sunt disponibile si tipuri de parchet laminat de unde clientii pot alege. Grosimea acestora difera in functie de model, dar important este ca puteti beneficia de ajutorul echipei in vederea montarii, deoarece se deplaseaza oriunde in tara pentru a oferi aceste servicii.

Puteti accesa site-ul pentru a vizualiza toate produsele si informatiile disponibile conform carora puteti face mai apoi alegerea.

Contact:

comenzi@specialdoors.ro

0728.476.634

specialdoors.ro