Cum sa alegi o rochie de seara scurta cu care vei impresiona pe toata lumea

O tinuta cu care vei atrage cu siguranta atentia este o rochie de seara scurta. La evenimentul la care te vei duce toti ochii vor fi astfel pe tine. Beneficiile unui astfel de outfit sunt multiple: ai o tinuta formala perfecta pentru seara si acel ceva care te va face speciala. Dar cum alegi rochia de seara scurta, perfecta pentru tine? Este important sa alegi rochia care vine bine pe conformatia corpului tau, care te face sa arati si sa te simi bine, si sa nu uitam, se muleaza pe tipul evenimentului la care te prezinti. Hai sa ne gandim impreuna la cateva optiuni care sunt potrivite pentru tine.

Suntem convinsi ca nu ai cum sa dai gres daca te vei imbraca intr-o micuta rochie neagra, problema este ca trebuie sa fie rochita neagra care se cuvine. Rochiile de seara scurte pot sa arate elegant daca sunt purtate corespunzator, dar daca sunt prea scurte, devin altceva, si nu vrei sa te duci in acea zona. In majoritatea cazurilor, daca ati optat pentru o rochie scurta de seara, este mai bine ca aceasta sa nu fie decoltata. Si scurta si decoltata este prea mult. Trebuie sa accentuezi trasaturile tale cele mai bune, dar nu le oferi pe tava!

Tipul de silueta pe care il ai va afecta clar felul in care vei arata intr-o astfel de rochie. Daca esti slaba si in forma, stai fara griji, vei arata senzational. Dar, din pacate, pentru acest tip de rochie, si daca ai doar un kilogram in plus exista posibilitatea ca acest model sa nu te avantajeze.

Pentru femeile cu kilograme in plus alegerea cea mai buna este o rochie croita ca un costum, dintr-un material mai tare care ascunde foarte bine micile imperfectiuni ale siluetei. Rochia de seara pe care o alegi trebuie sa fie pe marimea ta.

Si culoarea pe care o alegi este foarte importanta. Exista multe culori pe piata in afara de negru, desi aceasta culoare este de obicei cea mai buna alegere. Atunci cand alegi culoarea trebuie sa te gandesti la nuanta tenului tau. Femeilor foarte palide nu le sta bine in galben, in timp ce femeile cu tenul inchis arata excelent in tonuri calde.

 

" Daca o sa tii cont de aceste sfaturi, nu o sa ai nicio problema cand vei purta o rochie de seara scurta la urmatorul eveniment din viata ta " , a declarat Ioana Negoita, manager Razally.

 

 

rochii de seara rochii scurte lenjerie intima lenjerii de pat rochii licra