Cum Sa Alegeti Culoarea Rulourilor Exterioare De Aluminiu



In ceea ce priveste preferintele oamenilor, nu exista “cel mai potrivit”, “cel care bun” sau “cel mai frumos”. Atat timp cat oamenii doresc sa achizitioneze rulouri exterioare verzi pentru o casa vopsita in portocaliu, este dreptul lor sa aleaga. Chiar daca in mod normal verdele si portocaliul nu se potrivesc ca si culori, nu se stie ce trend va genera o astfel de miscare de a combina aceste culori. Asa ca daca doriti sa cumparati rulouri exterioare aluminiu pentru locuinta dumneavoastra si nu stiti ce culoare sa alegeti pentru ele, achizitionati ceea ce va place, nu ce va recomanda vecinii, vanzatorii (acestia sunt fericiti sa faca orice fel de vanzare, si nu sunt specializati in coloristica, de aceea este bine sa nu va bazati pe ei cand intrebati de culori), prietenii sau rudele. Dumneavoastra veti locui in casa respectiva, deci dumneavoastra trebuie sa va simtiti bine, asa ca alegeti ce va spune sufletul.

 

Rulourile de aluminiu sunt in general vandute in culoarea lor originala, adica alb-gri, spre deosebire de rulourile de PVC care pot fi vopsite foarte usor in timpul procesului de fabricatie. Aceasta nu inseamna ca nu puteti sa cumparati niste rulouri exterioare aluminiu si sa le vopsiti dumneavoastra acasa, dupa ce le achizitionati. Puteti folosi spray-uri graffiti sau va puteti personaliza rulourile prin aplicarea de abtibilduri.

 

Cu toate acestea, este de preferat ca rulourile exterioare sa nu oboseasca foarte tare ochii trecatorilor, in special daca vorbim de o casa de oameni respectabili. Din aceasta privinta, ideea cu spray-urile graffiti cade, pentru ca acestea se folosesc pentru realizarea de desene, nu pentru a vopsi rulourile intr-o culoare unica. De aceea, incercati pe cat posibil sa cumparati rulouri exterioare aluminiu de la un producator care va ofera posibilitatea de a va personaliza rulourile chiar din fabrica. De ce sa platiti o suma de bani pe rulouri, si mai apoi sa trebuiasca sa le vopsiti in culoarea dorita? Ati putea avea ceea ce va doriti chiar de la inceput, si pentru acelasi pret. Sunt multe companii care produc rulouri exterioare si care le vopsesc in culorile dorite de cumparatorii lor fara a le mari pretul. Totusi, astfel de companii sunt rare, de aceea trebuie cautate cu atentie.

 

In final, daca nu va puteti decide asupra unei anumite culori, va recomandam sa intrati pe Internet sau chiar si in programul Paint de la Microsoft, pentru a vedea o gama larga de culori, ca si denumirile lor. Vedeti care culoare va face cu ochiul si verificati si compatibilitatea dintre culoarea zugravelii exterioare a casei si culoarea pe care ati dori sa o alegeti ca si culoare pentru rulouri.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/

rulouri rulouri exterioare rulouri aluminiu rulouri pvc rulouri pret