Cum sa ai parte de cea mai tare nunta retro? Inchiriaza-ti o limuzina ca cea a legendarilor de la Beatles

Ti-ai propus ca cea mai importanta zi din viata ta, ziua in care vei imbraca rochia de mireasa, sa fie organizata in stil retro? Depaseste-ti imaginatia si alege sa transformi acest eveniment nu doar intr-unul iesit din comun, ci si in unul elegant si stilat. Inchiriaza o limuzina ca cea pe care a folosit-o cunoscuta trupa Beatles in primul sau turneu prin Europa si, cu siguranta, toti invitatii vor fi uimiti!

 

Orice viitoare mireasa stie ca ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unei femei! Nu ezita sa transformi acest eveniment intr-unul memorabil si indrazneste sa iesi din tipare, optand pentru note retro, dar elegante in acelasi timp. Negresit, nunta va fi un eveniment memorabil, iar tu te vei simti ca-n povesti. Si pentru ca totul sa fie cu adevarat special, depaseste-ti limitele si opteaza pentru o limuzina Vanden Plas Princess, ca cea pe care legendarii de la Beatles au folosit-o in primul lor turneu european, Beatlmania, in anul 1965. Site-ul www.limuzinedeepoca.ro iti sta la dispozitie cu servicii profesionale de exceptie si cu aceste limuzine elegante din seria Princess, a cunoscutului grup Vanden Plas. Alegand o astfel de limuzina, ii vei conferi nuntii tale eleganta si stil si, in acelasi timp, tu vei fi rasfatata cu lux si rafinament.

 

Despre limuzinele de epoca Vanden Plas Princess

 

Acest model de limuzina a fost fabricat la uzinele Vanden Plas din Londra, din 1956 pana in 1968, intr-un numar limitat de aproximativ 200 de exemplare. Primele masini au fost comandate de Casa Regala Britanica si au fost folosite pentru delegatii de stat si pentru deschiderea Parlamentului.

 

Ulterior s-au produs numai la comanda, ele fiind achizitionate de oamenii de afaceri de succes din Marea Britanie, Europa si Statele Unite. Formatia Beatles a detinut una dintre aceste masini, ca limuzina personala in primul lor turneu european, Beatlmania 1965.

 

Forma  masinii a fost inspirata dupa Rolls Royce Wraith, model Hooper Empress, si a fost echipata cu un motor Austin tip Track - 6 cilindri, cu capacitate cilindrica de  4000 de cm3, 121 BHP, fiind acoperit de o superba caroserie din aluminiu, realizata manual.

 

Ultima masina din seria Princess Limousine a fost produsa in 1969 tot pentru Familia Regala Britanica, a fost tinuta in stoc si apoi  livrata, in anul 1972, catre The Royal Mews, aceasta fiind o ramura importanta a Camerei Lorzilor, ce asigura transportul rutier al Reginei si al membrilor Familiei Regale,atat cu calesti cat si cu autovehicule. Acum este expusa la Royal Mews Museum alaturi de celelalte vehicule al Casei Regale.

 

Organizeaza-ti nunta retro pe care ti-o doresti si pune evenimentul in valoare, alegand o limuzina de epoca de la www.limuzinedeepoca.ro, ce confera nu doar eleganta, ci si stil si rafinament.