Cum o sa fie definit design-ul de interior in 2022?

Anul 2021 a fost un an de schimbare pentru industria de decoratiuni interioare. Paleta de culori s-a mutat de la negru, alb si gri la nuante calde de rosu, portocaliu si galben. A existat, de asemenea, o alta schimbare care a fost poate chiar mai benefica decat prima. Punand accentul pe materiale organice, cum ar fi piatra, lemnul si pielea, designerii si-au propus sa aduca natura in casa.

 

In 2022, modul in care ne vom mobila locuintele va fi foarte diferit. Pe masura ce Covid-19 continua sa ne perturbe viata, multe dintre obiectele din casele noastre vor fi reproiectate pentru a raspunde nevoilor acestei noi ere. Lumea designului se straduieste sa isi gaseasca un punct de sprijin in ceea ce priveste modul in care ar trebui sa raspunda la aceasta schimbare - dar cel putin un lucru este clar: viitorul designului interior este fluid.

 

Locuitorii oraselor descopera din ce in ce mai mult valoarea spatiului lor. Ritmul schimbarilor ne-a facut sa realizam cat de important este sa ne inconjuram de lucruri reale si autentice. Mediul in care traim ne poate infiora sau darama, asa ca este important sa integram in viata noastra un echilibru corect intre cele doua. 

 

Design-ul de interior si viata dintr-un oras mare

 

Asa ca vom vorbi despre modul in care viata la oras poate fi rapida si adesea impersonala din cauza tuturor schimbarilor care se petrec in ritm rapid.

 

Viata urbana este cunoscuta pentru atmosfera sa rapida si adesea impersonala. Aceasta atmosfera poate fi observata in designul spatiilor dintr-un oras. Schimbarea continua care are loc cu viteza rapida in toate aspectele vietii, de la tehnologie la tendintele in moda, are un impact asupra designului interior si asupra vietii unui individ.

 

Iluminatul, culorile de pe pereti si tot ce tine de design interior, toate acestea fac ca o casa sa se simta ca un camin. Dar stiati ca locuintele noastre pot avea, de asemenea, un efect asupra atmosferei dintr-un oras mare? De fapt, una dintre cele mai frecvente plangeri ale locuitorilor din marile orase este ca trebuie sa plece pentru o perioada de timp, deoarece este dificil de respirat.

 

In ultimii ani, oamenii au gasit solutii prin intermediul designului "verde".

 

Ramai fara inspiratie cand vrei sa redecorezi?

 

Designul poate fi coplesitor. Deseori, oamenii vor sa stie exact de unde sa inceapa. Pentru orice camera, sugerez de obicei sa incepeti de la zero: Decideti-va asupra acoperirii podelei. Nu conteaza daca vreti sau aveti parchet, covoare, gresie, piatra sau mocheta de la perete la perete. Gandindu-va mai intai la podea, veti dicta modul in care sunt asezate celelalte piese in spatiu. 

 

Daca alegeti un ton neutru sau o fibra naturala fara prea multe modele sau culori, aveti mai multe optiuni cu culori sau tapiterie. Daca incepeti cu un covor antic, puteti extrage culori din covor pentru a formula o paleta de culori.

 

A incepe cu o canapea sau cu scaune tapitate iti limiteaza imediat stilul. Exista mai multa flexibilitate cu ceva precum un covor de suprafata, cu zeci sau chiar sute de posibilitati. Aici aveti optiuni si puteti incepe apoi sa stratificati piesele. Este o abordare mult mai usoara sa luati mai intai decizia finala privind acoperirea podelei si apoi sa stratificati.

 

design interior,

design interior,

design interior