Cum iti poti promova afacerea online cu Detedi.com

Daca sunteti ca multi specialisti in marketing, doua dintre cele mai mari preocupari ale dvs. atunci cand va evaluati optiunile sunt rentabilitatea si rezultatele. De aceea, pe aceasta pagina, vom trece in revista cateva dintre cele mai bune strategii de publicitate online, costurile si beneficiile lor pentru afacerea dvs.

Cum sa selectati cele mai bune strategii de publicitate online pentru afacerea dvs.

Cu toate aceste strategii de publicitate disponibile, poate fi dificil sa va dati seama care sunt cele mai potrivite pentru compania si bugetul dvs.

De exemplu, daca sunteti o afacere mai mica cu un buget de marketing relativ scazut, poate doriti sa incepeti cu optiuni cu costuri reduse pe care le puteti face in interior, cum ar fi social media, SEO si campanii de marketing prin e-mail.

Cu toate acestea, daca aveti mai multa flexibilitate, va recomandam sa utilizati cat mai multe dintre aceste strategii posibil pentru a crea o strategie cuprinzatoare. Cand utilizati mai multe abordari, veti putea ajunge la mai multi consumatori decat daca ati folosi doar una.

Ca baza, veti dori sa va asigurati ca site-ul dvs. este conceput pentru a genera conversii.

Puteti arunca tone de bani in SEO si PPC, dar daca site-ul dvs. nu este profesional si usor de utilizat, este putin probabil sa obtineti rezultatele dorite. Utilizatorii trebuie sa va gaseasca site-ul, dar odata ajunsi acolo, trebuie sa poata gasi informatiile de care au nevoie pentru a deveni clienti.

Pe masura ce va dezvoltati strategia, cel mai mare avantaj al publicitatii online este ca este ca va ajuta sa va monitorizati si sa va imbunatatiti campaniile. Cu toate strategiile de publicitate eficiente de pe aceasta pagina, este usor sa vedeti rentabilitatea investitiei si sa faceti ajustari pentru a va imbunatati rentabilitatea investitiei.

Advertoriale si servicii de publicitate online de la Detedi

Detedi.com este o agentie de publicitate cu servicii complete, specializata in publicitate online. Va putem ajuta sa aflati ce strategii de publicitate pe internet sunt cele mai bune pentru afacerea dvs.

Cand lucrati cu noi, vom crea un plan unic care sa se potriveasca afacerii dvs. Va puteti ocupa de afacerea dvs. in timp ce noi ne ocupam de generarea de noi clienti potentiali.

Nu sunteti sigur ce strategii sunt potrivite pentru afacerea dvs.? 

Alegerea unei agentii de publicitate cu experienta este cel mai bun mod de a crea o strategie de succes care permite afacerii dvs. sa cultive continut bogat. O prezenta online constanta care ofera informatii utile publicului este primul pas catre o strategie de succes, o audienta mai larga si, mai multe vanzari.

1. Marketing de continut

Marketingul de continut este o modalitate excelenta de a face publicitate indirecta afacerii dvs. catre consumatori, oferindu-le informatii utile sau interesante. Puteti crea continut sub forma de bloguri, videoclipuri, infografii si practic orice format online.

Indiferent de industria dvs., publicarea continutului original este un mod extrem de eficient de a va conecta cu publicul tinta. Cand distribuiti informatii pe care potentialii dvs. clienti si clientii le considera interesante, vor avea mult mai multe sanse sa aiba incredere in marca dvs.

Marketingul de continut va poate constitui, de asemenea, compania ca autoritate si va poate construi reputatia online. Atunci cand publicul dvs. tinta va vede publicarea fiabila a informatiilor noi in industria dvs., va avea incredere ca sunteti un lider in domeniul dvs.

Pentru a avea succes in marketingul de continut, trebuie sa tineti pasul cu un program de publicare regulat.

Companiile care posteaza de 16 ori sau mai mult pe luna vad de  patru ori mai mult trafic  decat companiile care posteaza doar de cateva ori pe luna. Acest lucru poate parea un angajament dificil si consumator de timp, dar poate fi mai usor prin parteneriatul cu o agentie pentru  servicii de redactare.

Cu toate acestea, continutul scris nu este singura cale pe care o puteti parcurge - puteti crea continut si sub forma de grafica originala.

Elementele vizuale pot atrage atentia utilizatorilor si, combinate cu informatii interesante, ii pot face sa doreasca sa petreaca mai mult timp pe site-ul dvs. In plus, infografia este usor de distribuit pe retelele de socializare, ceea ce inseamna ca imbunatateste sansele ca vizitatorii dvs. sa partajeze un link catre site-ul dvs. cu adeptii lor.

Daca doriti sa mergeti mai departe, videoclipurile sunt una dintre cele mai eficiente modalitati de a atrage vizitatorii. Crearea de continut video original poate fi usor mai intensa decat scrierea unei postari pe blog sau proiectarea unei imagini , dar atunci cand se face bine, rezultatele pentru afacerea dvs. pot fi semnificative.

Marketingul de continut este una dintre cele mai bune metode de publicitate online, deoarece poate sustine alte eforturi de marketing si publicitate, cum ar fi retelele sociale, cautarea platita si chiar SEO. De aceea, companiile fac din continut o parte esentiala a strategiei lor.

2. Proiectare web

Site-ul dvs. web este una dintre cele mai esentiale parti ale afacerii dvs. Este casa dvs. online si locul unde multi clienti se vor adresa pentru informatii despre produsele sau serviciile dvs. In multe cazuri, site-ul dvs. web va fi prima impresie pe care o face afacerea dvs. asupra membrilor publicului dvs. tinta.

Intrucat multe dintre celelalte campanii de publicitate online vor fi concepute pentru a directiona traficul catre site-ul dvs. web, designul poate fi un factor decisiv in garantarea succesului sau a esecului. Aceasta inseamna ca site-ul dvs. trebuie sa fie eficient in atragerea si pastrarea atentiei utilizatorilor si incurajarea acestora sa converteasca.

Un site bine conceput poate face ca vizitatorii sa doreasca sa ramana mai mult timp si sa-i mentina mai investiti in ceea ce are de oferit compania dvs. De asemenea, creeaza incredere. De fapt, un studiu a aratat ca  94% dintre respondenti  nu au avut incredere intr-un site web din cauza anumitor elemente de design - deci, daca nu v-ati actualizat site-ul de ceva vreme, potentialii dvs. clienti vor observa.

Este necesar un site profesional pentru ca strategiile dvs. de publicitate online sa aiba succes. Deci, daca credeti ca site-ul dvs. are nevoie de o revizuire, consultati expertii Detedi.ro care va vor prezenta cele mai bune strategii pentru web designul site-ului dvs.

3. Optimizarea motoarelor de cautare (SEO)

Site-ul dvs. web poate fi un instrument excelent de marketing - dar numai daca potentialii dvs. clienti il pot gasi.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este optimizarea motorului de cautare sau SEO. Investind in SEO, va puteti imbunatati site-ul in moduri care il ajuta sa se claseze bine in motoarele de cautare precum Google pentru cautari legate de produsele sau serviciile dvs.

SEO implica incorporarea cuvintelor cheie legate de produsele sau serviciile dvs. pe site-ul dvs., astfel incat atunci cand utilizatorii cauta acele cuvinte cheie in motoarele de cautare precum Google, paginile relevante sa apara in rezultate.

Puteti identifica cele mai bune cuvinte cheie pentru paginile dvs. facand cercetari de cuvinte cheie pentru a vedea ce cautare este publicul dvs. tinta, precum si ce cuvinte cheie vizeaza concurentii dvs. Doriti sa alegeti cuvinte cheie care sunt utilizate de publicul tinta si care le vor atrage pe site-ul dvs.

Puteti imbunatati SEO-ul site-ului dvs. publicand continut original in jurul cuvintelor cheie vizate, precum si castigand link-uri de la alte site-uri autorizate online. Cu strategia potrivita, aveti potentialul de a va imbunatati clasamentul, de a castiga mai mult trafic si de a genera mai multi clienti potentiali si conversii.

Scopul SEO este de a va aduce site-ul web in partea de sus a primei pagini de rezultate. In mod ideal, doriti sa fiti in  primele trei pozitii, deoarece castiga majoritatea clicurilor. De fapt, primele trei rezultate castiga  35% din clicurile pe desktop si 31% pe mobil.

SEO este un instrument excelent pentru a va promova afacerea catre potentialii clienti. Investitiile in SEO va pot spori expunerea, traficul si rata de conversie. Este nevoie de timp, dar rezultatele sunt esentiale pentru afacerea dvs.

4. Publicitate pay-per-click (PPC)

Pay-per-click sau PPC este un model de publicitate online care va permite sa plasati reclame in rezultatele motorului de cautare pentru anumite cuvinte cheie. In timp ce SEO se concentreaza pe obtinerea de clasamente prin continut si optimizare, PPC va permite, in esenta, sa platiti pentru plasarea pentru cuvintele cheie vizate.

Daca sunteti nou in PPC,  Google Ads  este cel mai bun loc pentru a incepe, deoarece va permite sa plasati anunturi in rezultatele cautarii Google.

PPC functioneaza pe un sistem de licitare in care selectati cuvinte cheie vizate, apoi concurati cu alti agenti de publicitate pentru a plasa anunturi in rezultatele cautarii pentru aceste cuvinte cheie. Daca suma dvs. licitata este una dintre cele mai mari, veti castiga destinatie de plasare peste rezultatele cautarii organice si, daca cineva face clic, veti plati suma licitata.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale PPC este ca (asa cum sugereaza si numele), platiti numai atunci cand utilizatorii fac clic pe reclama dvs. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la irosirea bugetului pentru persoanele care nu sunt interesate de afacerea dvs. sau care va ignora reclamele.

Aceasta caracteristica face din PPC una dintre cele mai puternice strategii de publicitate pe internet pentru companii de astazi.

PPC este, de asemenea, o strategie publicitara eficienta, deoarece poate incepe sa genereze rezultate in momentul in care lansati o campanie. Spre deosebire de SEO, care necesita timp, PPC poate crea vanzari si conversii imediat. De exemplu, o strategie de marketing HVAC care utilizeaza PPC ar putea incepe sa genereze apeluri telefonice imediat, cum ar fi cereri de intretinere, servicii de urgenta si multe altele. Acestea sunt venituri imediate pentru acea afacere!

PPC functioneaza bine si in combinatie cu SEO, deoarece combinarea celor doua ofera afacerii dvs. multiple oportunitati de a aparea in rezultatele cautarii. Cand oamenii cauta cuvinte cheie legate de produsele sau serviciile dvs., doriti ca acestia sa va vada compania in rezultatele cautarii.

Daca nu sunteti inca clasat organic, PPC este o modalitate excelenta de a ajunge la ele - si daca sunteti deja clasat organic, aveti sansa de a aparea in doua locuri diferite pe pagina de rezultate.

Si daca va intrebati daca reclamele PPC sunt o modalitate eficienta de a genera trafic si conversii, raspunsul este da. Dintre toate rezultatele de pe pagina, primele trei spoturi platite primesc  46% din clicuri. Acest lucru indica faptul ca aproape jumatate dintre cautatori vor face clic pe reclamele PPC.

In general, PPC este un canal eficient de publicitate online care poate functiona in orice buget si va poate creste vizibilitatea online. Si daca sunteti partener cu o agentie de publicitate cu experienta  PPC, poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea si a creste veniturile.

5. Marketing social media

Site-urile de socializare precum Facebook, Twitter si Instagram prezinta oportunitati uriase de a ajunge si de a va conecta cu publicul tinta. De aceea, aceste site-uri devin rapid unele dintre cele mai bune moduri de a face publicitate online.

Retelele sociale sunt un loc minunat pentru a face publicitate, deoarece exista atat de multi consumatori pe aceste platforme. De fapt,  optzeci si unu la suta  dintre adulti au un profil de social media - ceea ce inseamna ca sunt mari sanse ca cel putin o parte din publicul dvs. sa fie activ pe retelele de socializare.

De asemenea, puteti utiliza platforme de socializare pentru a difuza reclame pentru compania dvs.

Platformele sociale va permit sa va selectati publicul pe baza informatiilor demografice standard, cum ar fi varsta, sexul si locatia, precum si optiuni avansate, cum ar fi interese si comportamente. Acest lucru va permite sa ajungeti la utilizatorii care sunt cel mai probabil sa faca parte din publicul tinta si sa va maximizati rezultatele cu fiecare campanie.

6. Marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai vechi forme de marketing digital, dar totusi una dintre cele mai eficiente strategii de publicitate si tehnici de marketing. Cand utilizati e-mailul, puteti ajunge la membrii individuali ai publicului tinta direct in casutele de e-mail.

E-mailurile sunt o modalitate excelenta de a va conecta cu clientii dvs. actuali si potentiali. Puteti trimite buletine informative, informatii despre noi produse sau servicii si oferte adaptate la diferite segmente ale publicului .

Prin urmare, e-mailul este un canal extrem de rentabil (motiv pentru care este unul dintre cele mai bune moduri de a face publicitate online).