Armelle ofera 2000 RON celor care aleg produse bio pentru ingrijirea personala

 

Bucuresti, 4 iulie 2012 Armelle.ro ofera premii in bani in valoare de 2000 RON in cadrul unui concurs dedicat persoanelor preocupate de igiena personala cu produse cosmetice din ingrediente 100% naturale, ce ofera o ingrijire delicata.

Armelle detine secretul pentru o piele de invidiat, un par stralucitor si sanatos si un chip ingrijit si luminos. Compania Armelle ofera o gama variata de produse create special pentru a fi folosite cu incredere de toti membri familiei, inclusiv de copii, femei insarcinate sau persoane cu piele sensibila. 

Produsele  Armelle, preparate din ingrediente atent selectionate in uzina Laboratoire Gravier si Reve de Provence din Franta, ofera o ingrijire sporita, fiind foarte bine tolerate de organism.

Orice produs Armelle cumparat aduce premii de 2000 RON

Armelle.ro a lansat un concurs ce se desfasoara in perioada 22 mai – 31 august. 

Tot ce trebuie sa faca cei care doresc sa participe la concurs este sa cumpere un produs de pe site-ul www.armelle.ro, indiferent de valoarea acestuia. Participantii au de ales intre o gama larga de produse bio pentru fata, corp, bebelusi, pasta de dinti sau unturi de Karite.

 

Premiile constau in:

-premiul I: 1.000 RON + 1 spuma de baie

- premiul II: 600 RON + 1 spuma de baie

- premiul III: 400 RON + 1 spuma de baie

 

Castigatorii concursului vor fi alesi prin extragere la sorti , pe data de 3 Septembrie si vor fi anutati atat telefonic cat si prin email. Pentru a putea participa la extragerea la sorti, utilizatorii trebuie sa pastreze contul de pe site-ul armelle.ro de pe care au efectuat comanda pana in ziua extragerii. 

Despre Armelle

Oferind o gama larga de cosmetice realizate cu ingrediente naturale, Armelle nu are concurenta cand vine vorba de siguranta si calitate. Compania detine certificari internationale Nature&Progres, EcoCert si CosmeBio.

Cosmeticele Bio Armelle sunt bine tolerate de toate tipurile de piele intrucat sunt produse din uleiuri naturale si ingrediente prospete si nu contin parafina sau silicon, polietilenglicol si nici polipropilenglicol, ingrediente etoxilate, parabeni sau fenoxietanol, coloranti sau parfumuri sintetice, flatati sau nitromoscuri.

Armelle respecta mediul inconjurator si incurajeaza intoarcerea la natura cand vine vorba de ingrijire personala, excluzand ingredientele nocive care, absorbite in piele, in timp, pot afecta sanatatea ei dar si a intregului organism.

cosmetice bio cosmetice naturale cosmetice bio armelle armelle oradea