Cum alegem o firma de mutari

In ziua de astazi omul nu mai este limitat de distanta cand vine vorba de relocare, de aceea exista o competitie ca si in alte domenii de activitate.Cu aceste apare problema - la cine sa apelezi? Cine ofera servicii de mutari complete si sigure? Cine ofera pretul corect?, pe langa alte aspecte.



In acest comunicat incercam sa excludem "antreprenori" ocazionali care detin o duba si cativa prieteni mai "zdraveni", ci o sa ne referim strict la firmele de mutari de pe piata din Romania. 



La infiintarea firmei de transport si mutari mobila - SprintMove ,s-au pus intrebari si s-au ridicat aspecte pentru ca aceasta sa fie o firma profesionista ,capabila sa ofere servicii complete de mutari ,sa atinga o performanta astfel incat sa poata executa orice tip de lucrare - toate acestea pentru ca satisfactia clientilor sa fie maxima. Suntem constienti ca in ziua de astazi o recomandare primita in viu grai de la o persoana de incredere are o valoare neestimbila in comparatie cu un afis pe stalp, sa spunem - sau un anunt pe internet. Prin urmare nu este o coincidenta ca SprintMove a pus satisfactia clientilor in prim plan. 



Cum determinam daca o firma de mutari este profesionista? Se poate spune ca este o intrebare retorica deoarece oglinda firmei este reprezentata de calitatea serviciilor oferite si de implicarea persoanelor din conducere la fiecare lucrare. De aceea atat pentru o simpla lucrare de mutare  cat si pentru o lucrare mai complexa de mutari firme sau sedii oferim estimare gratuita la fata locului. Prin aceasta asiguram o abordare mai personala pe deoparte, iar pe de alta parte asiguram un pret cat mai corect pentru dumneavoastra.



Revenind la calitatea serviciilor a unei firme de mutari ,aceasta este reprezentata atat de experienta echipei de baieti care se ocupa de respectiva lucrare, cat si de modalitatea in care mobilierul si bunurile dumneavoastra este impachetat si manipulat.Aici mentionez ca echipele noastre au experienta in domeniul mutarilor ,pe langa aceasta firma noastra ofera impachetare pentru un transport cat mai sigur garantand o relocare fara incidente. Materielele de protectie folosite in mod uzual sunt: folie strech, folie cu bule, paturi speciale de bumbac, cutii de carton rezistente, bureti, etc.



Gradul de pregatire a echipelor si eficienta firmelor se releva cel mai bine din lucrari precum mutari sedii sau mutari internationale ,fiind procese mai complexe cu un grad ridicat de dificultate deoarece se impun restrictii si termeni mai stricte din partea beneficiarului. Intotdeauna am raspuns cu promptitudine si flexibilitate la cerintele clientilor nostrii, ceea ce ne-a adus pana in prezent o rata de recomantare de 99-100%



In concluzie, atunci cand aveti nevoie de o firma de mutari si transport mobila profesionista - dumneavoastra ca beneficiar trebuie sa puneti in balanta toate aceste aspecte pentru a face o decizie corecta pentru a beneficia de siguranta si profesionalism.

firma de mutari mutari mobila mutari firme mutari sedii mutari internationale