Culori... Haine pentru copii www.bucuria-copiilor.ro

www.bucuria-copiilor.ro

O nou zi... o noua provocare pentru toti parintii...ce haine pentru copii alegem pentru micutii poznasi. Te asteptam la Bucuria Copiilor  cu hainute pentru copii disney, treninguri, seturi asortate si colorate. Modele moderne care ii inspira pe copii sa inteleaga ce inseamna sa viseze, sa imbratiseze sentimentul de a indrazni, de a se diferentia.

Ne bucuram de caldura, frumusetea culorilor, insa de de putine ori ne gandim cum ne poate influenta perceptia starea de spirit culorile. Mai jos va propunem cateva tipuri de culori, haine pentru copii colorate si cum putem influenta starea lor de spirit prin hainute colorate.

Rosu: inseamna viata, energie, vitalitate. Alege haine pentru copii cu nuante de rosu pentru a oferi dinamism, energie si pentru a-l ajuta pe micutul tau sa aiba o minte puternica si vioaie. Iti propunem un Compleu chic pentru baieti cu camasa cu papion rosu, asortata cu pantaloni rosii. Pentru tinutele de vara va propunem tricouri pentru copii Disney, tricou Disney Patrula Catelusilor sau o tinuta deja asortata de vara cu tricou si pantaloni scurti Paw Patrol.

Alege haine pentru fete in ton de rosu, tinute cochete, seturi colanti si bluze, sau bluza rosie pentru fete perfecta pentru zilele de toamna

Verde: este culoarea echilibrului, a generozitatii. Reflecta cresterea si calmul. Alege hainute pentru copii in ton de verde pentru a aduce liniste, buna dispozitie, relaxare. Iti propunem Trening pentru copii din bumbac ideal pentru o zi de joaca la gradinita sau acasa.

 

Portocaliu: culoarea bucuriei si a distractiei. Adu Bucurie prin hainele pentru copii online, in tinutele micutului tau prin treninguri din bumbac pentru copii, un compleu casual pentru copii sau bluza copii Disney. 

Albastru : dezvolta creativitatea, aduce armonie si liniste. Alege pentru baieti un trening din bumbac Patrula catelusilor , sau un costum elegant pentru baieti perfect pentru ocazii speciale.  Pentru fetite puteti alege o rochita fete Frozen sau rochii de printese. Exploreaza intreaga colectie de hainute pentru copii si alege culoarea potrivita pentru micutii tai nazdravani.

haine pentru copii hainute copii haine ieftine copii haine pentru copii online treninguri copii buze copii treninguri copii costume copii