Cresterea performantelor de business prin imbunatatirea proceselor interne - Un nou program de train

“Introduction to CMMI®” este  destinat celor care vor sa-si creasca performantele de afaceri prin imbunatatirea proceselor interne. Realizat pe baza modelului CMMI® (Capability Maturity Model Integration) creat de catre SEI (Software Engineering Institute), “Introduction to CMMI®” ofera participantilor posibilitatea de a intelege si aplica in propriile organizatii un model de imbunatatire a proceselor care si-a dovedit eficacitatea in mii de organizatii din lumea intreaga.

Un element de noutate il constituie modulul suplimentar “CMMI for Services”, care se adreseaza in mod special tuturor organizatiilor care presteaza servicii.

Cursul va avea loc in perioada 28 februarie-3 martie la sediul TenStep Romania, situat in Str. Anastasie Panu nr. 50,  sector 3.

Introduction to CMMI® este un curs oficial SEI (Software Engineering Institute) si va fi sustinut de catre Dna. Agapi Svolou, reputat specialist in Process Improvement pe baza modelului CMMI. Dna. Svolou este Visiting Scientist la SEI, CMMI Certified Instructor si SCAMPI Lead Appraiser.

Participarea la acest curs va fi atestata prin acordarea SEI Certificate of Attendance (necesar celor care participa ca membri de echipa la evaluarile de tip SCAMPI).

Pentru mai multe detalii privind trainingul “Introduction to CMMI®”, va invitam sa accesati site-ul TenStep Romania, sectiunea Training. Inscrierile rapide beneficiaza de reduceri de pret!

TenStep Romania este prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004 si singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind abilitata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner. 

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

imbunatatirea proceselor managementul proiectelor project management