Covera.ro – reduceri de Craciun si cadouri potrivite pentru gradina ta

De Craciun, Covera.ro surprinde gospodarii cu reduceri importante la o gama larga de produse pentru iarna si nu numai.



Un gradinar meserias stie foarte bine de ce are nevoie gradina sa pentru a prospera si mai ales stie ca pentru a da randament in mediul sau are nevoie de niste instrumente si ustensile cat mai practice si calitative. Covera.ro vine in ajutorul acelora care pe timp de iarna isi fac provizii, si propune o serie de reduceri de Craciun, in spiritul sarbatorilor din aceasta perioada.



Covera.ro este un distribuitor care ofera clientilor sai servicii si mai ales produse care satisfac nevoile acestora. Indiferent de natura clientilor sai, fie ca au in grija lor un domeniu vast, precum o ferma, sau doar o gradina in spatele casei, Covera este magazinul online care le pune acestora la dispozitie o gama de instrumente prin care munca acestora este facilitata, precum si preturi accesibile, in functie de nevoile financiare ale fiecaruia. Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Covera ofera, de exemplu, o reducere la generatoare de curent de pana la 17%, acoperind astfel, chiar si in sezonul rece, nevoia clientilor sai de a avea in permanenta un instrument prin care isi pot asigura sursa de energie necesara.



Pentru un domeniu atat de vast si de complex precum agricultura, exista, de multe ori, o multime de intrebari pe care clientul unui magazin online precum Covera.ro le poate avea. De aceea, pe prima pagina a site-ului exista un tab special, intitulat „Vorbeste cu gradinarul”, care se adreseaza tuturor clientilor sau potentialilor clienti care au nelamuriri legate de produse, instrumente sau de gradinarit, in general. In spatele acestui „gradinar” virtual se afla o echipa bine informata, care este pregatita pentru orice intrebare pusa in cadrul acestei rubrici de intrebari si raspunsuri. Astfel, Covera.ro nu este doar un spatiu in care produsele sunt puse in vanzare, ci si un loc al interactiunii, in care oamenii interesati si pasionati de agricultura pot afla informatii pretioase sau trucuri esentiale pentru munca lor.



Covera.ro este divizia online a Grupului Agricover, cea mai importanta companie cu capital integral romanesc din agricultura din Romania. Nivelul serviciilor oferite este, astfel, de cea mai inalta clasa, pentru ca ele sunt special concepute pentru a veni in raspuns la nevoile tuturor clientilor sai. Interfata site-ului este usor de folosit, facand posibila o cautare precisa a obiectelor dorite de catre client, precum si o categorisire a acestora in functie de pret, producator, tip de produs etc. Fiind un magazin online, Covera.ro pune la dispozitia clientilor sai un serviciu de curier rapid prin care le trimite acestora produsele selectate pe site, urmand ca respectiva comanda sa ajunga in 24-48 ore la destinatie.



 



Powered by SEO monitor