Covera.ro anunta reduceri importante de Mos Nicolae la o gama larga de produse

Un nou val de reduceri de pana la 50% este anuntat de Covera.ro de acest Mos Nicolae. Lustruieste-ti ghetele si alege de acum produsele pentru casa si gradina pe care vrei sa le achizitionezi la pret mai mic.



Covera.ro vine cu un concept inedit de reduceri de Mos Nicolae la sute de produse de care vei avea nevoie in iarna aceasta, dar si la primavara sau la vara. Poti sa profiti, de exemplu, de reduceri la freze de zapada astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te ingrijorezi atunci cand ninge pentru ca vei avea o metoda moderna, simpla si rapida de a da zapada si a elibera aleile sau curtea.



Reduceri de 20%, 30%, 40% si chiar de 50% sunt asteptate si la produse precum generatoare, mulgatoare, sisteme de iluminat interior, echipamente si ustensile bucatarie, insecticide, raticide (impotriva soarecilor, rozatoarelor), aparate de sudura, motocultoare, scari, pompe, hidrofoare, baterii, centrale termice, haine si echipamente specifice gradinii si fermei, bioactivatori pentru fose septice si solutii profesionale pentru curatenie. Adica orice treaba ai avea de facut in iarna asta, sigur gasesti un produs la reducere care sa te ajute sa o faci mai repede si mai usor.



Covera.ro te ajuta sa alegi produsele care ti se potrivesc si sa comanzi ceea ce chiar te ajuta. Pe langa colectia de peste 10.000 de articole, Covera.ro ofera si un mod usor de filtrare a produselor si o impartire inteligenta pe game, dar cel mai important lucru este ca poti primi sfaturi gratuite de la Gradinarul Covera, un specialist inginer agronom care iti va raspunde in maxim 24 de ore si sigur are raspuns la intrebarile tale.



Atunci cand comanzi de pe Covera economisesti timp si bani. Preturile sunt foarte bune, primesti produsele in maxim 3 zile oriunde in tara si ai la dispozitie mai multe metode de plata. E foarte simplu sa comanzi produsele de care ai nevoie si sa gasesti raspuns la intrebarile tale, iar cand mai primesti si reduceri de pana la 50% de Mos Nicolae, parca nu mai ai nici un motiv sa nu iti iei produsele de care ai nevoie pentru a avea o gospodarie ingrijita.



Intra pe Covera.ro de Mos Nicolae si profita de reducerile si sfaturile gratuite pe care le gasesti la un click distanta.



Powered by SEO monitor