CoSoSys inclus n lista CRN din 2010 a dezvoltatorilor de produse de securitate cu potenial

Fondată în 2004, CoSoSys ÅŸi-a axat strategia de business pe dezvoltarea de soft pentru dispozitive de stocare portabile precum stick-urile USB. Observând riscurile ÅŸi ameninţările ce vin cu folosirea incorectă a acestui tip de dispozitive, care includ hard disk-urile externe, player-ele MP3, stick-urile de memorie sau camerele foto digitale, compania a lansat o a doua divizie care dezvoltă ÅŸi promovează soluÅ£ii pentru prevenirea pierderilor de date ÅŸi pentru securitatea porturilor care oferă un mediu de lucru sigur atât pentru firmele, cât ÅŸi pentru utilizatorii de acasă care folosesc dispozitive de stocare portabile.

 

Această a doua includere în lista CRN este o recunoaÅŸtere a eforturilor noastre de a ne construi o reÅ£ea puternică de distribuitori ÅŸi parteneri ÅŸi de a continua să inovăm în domeniul securităţii datelor ÅŸi porturilor. Suntem foarte mulÅ£umiÅ£i că obiectivele noastre de a feri companiile ÅŸi utilizatorii de acasă de riscurile dispozitivelor de stocare portabile, de a ne adapta soluÅ£iile la stilul lor de viaţă ÅŸi la nevoile lor, continuând în acelaÅŸi timp să creăm ÅŸi să lansăm tehnologii de ultimă oră au fost nu numai îndeplinite, dar ÅŸi recunoscute internaÅ£ional”, a declarat Roman Foeckl, CEO al companiei CoSoSys.

 

Cea mai populară soluÅ£ie a companiei pentru prevenirea pierderilor de date ÅŸi securitatea porturilor este Endpoint Protector, aplicaÅ£ie concepută pentru a minimiza ameninţările interne, a reduce riscul scurgerilor de date ÅŸi a controla dispozitivele conectate la calculator. SoluÅ£ia le permite departamentelor IT să controleze în mod proactiv utilizarea internă a dispozitivelor, în timp ce înregistrează toate datele transferate prin reÅ£ea ÅŸi criptează datele în tranzit pe dispozitivele portabile.

 

În 2009 CoSoSys a lansat ÅŸi prima soluÅ£ie din lume pentru controlul dispozitivelor portabile ÅŸi prevenirea pierderilor de date oferită ca serviciu (Software as a Service – SaaS), My Endpoint Protector. AplicaÅ£ia Web funcÅ£ionează de pe orice computer ce dispune de o conexiune la Internet, nu necesită instalarea unui server, achiziÅ£ionarea de hardware sau a unor licenÅ£e software, ori mentenanţă permanentă din partea departamentelor IT.

 

Pentru a putea fi incluse în lista CRN Emerging Technology Vendors, companiile trebuie să fi fost înfiinÅ£ate nu mai devreme de 2004, să aibă venituri de sub 1 miliard de dolari americani ÅŸi să aibă o reÅ£ea activă de distribuÅ£ie ÅŸi o strategie de dezvoltare în SUA. SelecÅ£ia finală este făcută de echipa redacÅ£ională a CRN.

 

Despre Everything Channel
Everything Channel, compania care publică revista CRN, este unul dintre furnizorii de top de evenimente, cercetări, analize, consultanţă ÅŸi produse media axate pe dezvoltarea reÅ£elelor de distribuÅ£ie în domeniul IT. Everything Channel are o experienţă de peste 30 de ani în reÅ£ele de distribuÅ£ie ceea ce îi permite implementarea unor soluÅ£ii integrate pentru companiile din IT&C care vor să recruteze parteneri ÅŸi a unor strategii ce permit accelerarea vânzărilor de tehnologie. Penru a afla mai multe despre Everything Channel, vizitaÅ£i http://www.everythingchannel.com ÅŸi http://www.channelweb.com.

 

Despre CoSoSys
Compania CoSoSys este specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reÅ£elelor ÅŸi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaÅ£iilor include funcÅ£ii de la protejarea prin parolă ÅŸi sincronizarea datelor, până la împiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataÅŸate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricanÅ£ii de hardware de talie mondială, dar ÅŸi direct către utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe http://www.CoSoSys.com ÅŸi http://www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucură de o creÅŸtere continuă a numărului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul în Cluj-Napoca, România, ÅŸi are reprezentanÅ£i de vânzări în Statele Unite ÅŸi Germania.

 

Imagini şi materiale adiţionale:
http://www.cososys.com/images.html
http://www.cososys.com/press_room.html

 

Contacte de presă

 

Mirror Communications
Alina Popescu
Phone: +40 741 073753
E-mail: alina@mirror-communications.com

CoSoSys Ltd.
Anca Goron
Phone: +40 264 593 110 Ext. 113
E-mail: anca.goron@cososys.com

companie software premiu securitate protectia datelor dispozitive USB