Corporate Dynamics lanseaza Espresso Training

Corporate Dynamics, una dintre cele mai apreciate companii de training si dezvoltare organizationala din Romania lanseaza Espresso Training. Decebal Leonard Marin – Managing Partner Corporate Dynamics declara:  ‘’Prin "Espresso Training" raspundem cererilor de invatare punctuala cu rezultate imediate. Oferim o gama larga de sesiuni concentrate de training, cu durata de 90', focalizate pe transferul cunostintelor si dezvoltarea atitudinii necesare pentru cresterea performantei. Sesiunile Espresso Training permit reducerea costurilor cu programele de training cu pana la 60%, cresterea impactului si alinierea rápida a participantilor la conceptele abordate’’

Sesiunile Espresso Training sunt sesiuni de training experential, pline de culoare, ce se desfasoara in companie si se focalizeaza pe un singur subiect, cel care face cu adevarat diferenta. Datorita abordarii interactive si a continutului usor de inteles si aplicat, sesiunile Espresso training produc rezultate masurabile imediate. Sesiunile sunt flexibile, pline de culoare si adaptate deplin nevoilor participantilor.

La acest moment Corporate Dynamics furnizeaza sesiuni Espresso Training ce abordeaza un numar de 35 de subiecte predefinite si dezvolta sesiuni dedicate in functie de nevoile specifice ale clientilor. Mai multe detalii aflati accesand sectiunea training din pagina www.corporatedynamics.ro.

training resurse umane