Cooper Pear – Rezultatele primului an de activitate

Cooper Pear, prima platforma online care pune la dispozitia clientilor sai oferte de creditare intocmite in urma analizei individuale a profilului aplicantului, publica rezulatele primului an de activitate .

                Site-ul cooperpear.ro a inregistrat 3000 de vizitatori unici, localizati cu preponderenta in orasele resedinta de judet, si a servisat peste 150 de clienti care au apelat la serviciile companiei.

                “Rezultatele obtinute au fost in concordanta cu planificarile initiale, reusind sa atingem un volum al aplicatiilor de credit in valoare de 5.2 milioane de EUR si un numar de peste 150 de clienti. Un aspect peste asteptarile initiale a fost rata de conversie, mai mare cu 50% fata de planificare, a celor care au aplicat pentru o oferta personalizata raportat la numarul de vizitatori unici ai site-ului. De asemenea rata de aprobare a aplicatiilor de credit a fost de 70%, cu 8% mai mult decat ceea ce am preconizat initial ” a declarat Vlad Elias, Managing Partner Cooper Pear.

                “Campaniile de puclibitate derulate si-au atins scopul reusind sa atraga in proportie de 70% clienti interesati de refinantarea unor credite garantate, iar diferenta de 30% din clienti a optat pentru credite de consum. Creditul mediu in cazul imprumuturilor garantate a fost de 46.000 EUR, iar in cazul celor de consum s-a situat in jurul valorii de 8.000 EUR” a declarat Diana Balaban, PR & Marketing Manager Cooper Pear.

                Cooper Pear este o platforma online care se adreseazã celor care doresc sã contracteze un credit sau sã refinanțeze un credit existent. Website-ul ºi echipa din spatele sãu oferã un suport real în procesul de consiliere financiarã a clientului ºi în îndrumarea cãtre banca ºi oferta cea mai avantajoasã pentru client ºi pentru necesitãțile acestuia.

Contact de presa

Diana Balaban
PR & Communication  Manager
Tel: 0765 441 671
E-mail: diana.balaban@cooperpear.ro