Cooper Pear isi extinde gama de servicii oferite si isi imbunatateste imaginea online

 

 

Cooper Pear va oferi clientilor sai atât servicii de refinantare, pentru cei care doresc sa isi micsoreze ratele lunare, dar si servicii de finantare, pentru clientii care doresc sa contracteze orice alt produs bancar.

 

Decizia de a extinde gama de servicii a avut la baza inregistarea unui numar mare de solicitari pentru creditele de nevoi persoanale, precum si pentru alte tipuri de credite.

 

„In ultimele luni, cererea de credite noi a crescut iar bancile au renuntat sa mai puna accent pe refinantari si sa se orienteze catre piata reala  a creditelor. Datorita unui numar de solicitari de credite noi in crestere, Cooper Pear a luat in portofoliu toata gama de produse de creditare, de la credite de nevoi personale la credite imobiliare si de la carduri de cumparaturi la leasing auto. Nu am lasat deoparte nici finantarile pentru microintreprinderi” a declarat Vlad Elias, Managing Partner Cooper Pear.

 

Cooper Pear a realizat o imbunatatire a platformei de servicii oferite, pentru a asigura o calitate ridicata procesului de consiliere a clinetilor.

 

„Astfel avem garantia ca raspundem tuturor nevoilor financiare ale clientilor nostrii, prin extinderea creditelor intermediate si prin consultanta oferita de echipa noastra de profesionisti pentru gasirea celor mai bune solutii de finantare sau refinantare”, a adaugat Vlad Elias.

 

 Despre Cooper Pear

 

Cooper Pear este un site care se adreseaza persoanelor care doresc sa contracteze un credit sau sa refinanteze un credit existent. Site-ul si echipa din spatele sau ofera un suport real in procesul de consiliere financiara a clientului si in indrumarea catre banca si oferta cea mai avantajoasa pentru client si pentru necesitatile acestuia.

credite nevoi personale credite ipotecare credite de refinantare carduri de credit credite pentru locuinta