Cooper Pear incheie un parteneriat cu RCA Ieftin cel mai ieftin furnizor de polite tip RCA

Cooper Pear a incheiat un parteneriat cu RCA Ieftin, oferind clientilor posibilitatea alegerii unor asigurari de tip RCA, la cele mai mici preturi din Romania.

 

Avantajele RCA Ieftin sunt date de posibilitatile oferite clientilor de a compara preturile pentru politele RCA oferite de diferiti asiguratori, de a comanda online si de a primi asigurarea acolo unde doresc. Pentru Bucuresti transportul este gratuit iar pentru tara livrarea este gratuita pentru politele a caror valoare depaseste 149 RON. De asemenea in 15 minute de la confirmarea si achitarea comenzii clientii pot alege sa primeasca o copie a politei pe mail, pe care o pot folosi pana la primirea originalului. Echipa RCA Ieftin ofera clientilor garantia platii diferentei de pret pentru politele achizitionate, in conditiile in care pretul oferit nu este cel mai mic din piata.

 

Despre Cooper Pear

 

Cooper Pear este un site care se adreseaza persoanelor care doresc sa contracteze un credit sau sa refinanteze un credit existent. Site-ul si echipa din spatele sau ofera un suport real in procesul de consiliere financiara a clientului si in indrumarea catre banca si oferta cea mai avantajoasa pentru client si pentru necesitatile acestuia.

 

Contact de presa
Roxana Baesu
PR Coordinator
Mobil: 0766 743 981
E-mail: roxana.baesu@cooperpear.ro
Web: www.cooperpear.ro

credie refinantare rca ieftin credit ipotecar asigurare RCA