Conte Elegant - lenjerie intima calitativa pentru confort in fiecare zi

Lenjeria intima are o influenta majora in starea de zi cu zi, chiar daca este poate un subiect mai putin discutat. Pentru ca o persoana sa fie cu adevarat confortabila si sa se simta bine, lenjeria trebuie sa indeplineasca anumite criterii si sa fie din materiale calitative care sa nu irite. Magazinul online Conte Elegant dispune de astfel de articole atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Avantajele clientilor Conte Elegant

 

Cei care comanda de la Conteelegant.ro pot avea siguranta ca au parte de produse calitative realizate din materiale dintre cele mai bune. Deci satisfactia la primirea comenzii este garantata, cu atat mai mult dupa ce persoana in cauza va purta produsele comandate.

Fiecare material utilizat este achizitionat de la producatori de top, deci calitate incontestabila, alaturi de livrare prompta. In materie de livrare, costurile acesteia pot fi egale cu zero lei daca respectiva comanda depaseste suma de 190 de lei. Privitor la plata, clientii pot alege, deoarece exista posibilitatea de a plati cu cardul online sau chiar direct la curier, cand primesc coletul.

Fidelitatea este rasplatita si la fiecare 100 de lei cheltuiti clientii primesc 100 de puncte bonus. Aceste puncte pot fi valorificate in 10 lei de reducere, la orice comanda plasata pe viitor. Daca din orice motive produsele nu se potrivesc ca si marime, poti oricand sa faci retur, pana in 14 zile, fara nicio problema.

Articolele Gisela 

Pentru ca printre principalele scopuri ale acestora este sa ofere calitate, au in gama si brandul Gisela. O categorie de la acest brand este cea EKO, din bumbac organic. Si-a primit calitatea de organic, deoarece nu sunt utilizate niciun fel de substante chimice sintetice atunci cand acesta este produs sau cultivat.

Pe langa asta, gama EKO si nu numai, ofera confort sporit si lejeritate de miscare. Alaturi de lenjeria intima de acest gen sunt disponibile si bluze din acelasi material si din aceeasi gama, realizate in acelasi stil.

Pentru iubitoarele de rochii de seara sau mulate pe corp, chilotul invizibil este articolul must-have din garderoba. Acesta este disponibil pe site la un pret avantajos. Are 5 marimi disponibile.

Toate acestea alaturi de alte produse de acest gen puteti gasi daca accesati site-ul.

 

Contact:

marketing@conteelegant.ro