Conferinta Internationala QUEST Romania

                                                        COMUNICAT DE PRESA

 

 

 

Fundatia EuroEd are deosebita placere de a anunta derularea celei de a 11-a Conferinte Internationale QUEST România"Limba in afaceri si dezvoltare a carierei – Dimensiunea calitatii", ce se va desfasura in Bucuresti in perioada 19-22 octombrie 2011, organizata in colaborare cu proiectul Leonardo da Vinci “In-Class” – Fundatia EuroEd si proiectul Grundtvig "TAMSEF" - Departamentul de Limbi Moderne si Comunicare in Afaceri – Academia de stiinteEconomice, Bucuresti.

 

Ca forum interdisciplinar, conferinta va reuni academicieni si specialisti din domenii variate si tari, precum si reprezentanti ai unor institutii nationale si internationale, care manifesta un interes deosebit in ceea ce priveste asigurarea calitatii in domeniul invatarii limbilor moderne/ invatamântul superior/ educatia adultilor si a raportului dintre educatie, in general, si mediul profesional.

 

In cadrul evenimentului Fundatia EuroEd va prezenta rezultatele realizate in cadrul proiectului In-Class, desfasurat in perioada 2009-2011, prezentând impactul si importanta integrarii competentelor lingvistice si interculturale in dezvoltarea carierei.

 

Mai multe informatii gasiti in invitatia atasata sau la urmatoarea adresa de contact: acolib@euroed.ro (Prof. Dr. Anca Cristina Colibaba, Presedinte Fundatia EuroEd).

 

 

 

 

 

 

Conferinta internationala Bucuresti IMM afaceri