Conferinta de Arhitectura RIFF, 16 noiembrie, JW Marriott Grand Hotel

 

Compania ABplus Events impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza Conferinta de Arhitectura RIFF 2010. Evenimentul se va desfasura pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel, Constanta Ballroom, Bucuresti.

Conferinta de Arhitectura RIFF 2010, un eveniment dedicat reabilitarii termice si esteticii cladirilor vazute din perspectiva arhitectului, prin prisma unor domenii cheie precum acoperisurile, izolatiile, fatadele, peretii si pardoselile.

Cat de important este “recursul la arhitect” ? Care este rolul Arhitectului Sef in procesul reabilitarii termice ? Cum arata orasul dupa reabilitarea termica? Cum au fost reabilitate cladirile in Romania si ce s-a schimbat in aspectul lor? Ce s-a intamplat cu cladirile de patrimoniu prinse in acest proces? Ce s-a pierdut, din punct de vedere arhitectural, atunci cand s-a castigat eficienta energetica?

Vom incerca sa raspundem la aceste intrebari impreuna cu persoane de decizie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu reprezentanti ai administratiei locale si ai asociatiilor profesionale, cu reprezentanti ai mediului universitar si manageri ai companiilor de profil care ofera solutii si produse performante pentru reabilitarea termica a cladirilor.

Vor fi prezentate studii de caz, se va discuta despre programul national de reabilitare termica si despre problemele legislative din domeniu.

Iata mesajul lansat de Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Arh. Serban Tiganas, cu ocazia Conferintei de Arhitectura RIFF: "Vietile noastre se petrec sub acoperisuri, intre pereti sau fatade, fiind mereu in contact cu pardoseala. Toate detaliile conteaza, dar fara armonia intregului arhitectura nu poate avea calitate. Sa vorbim despre calitate in arhitectura!".

Va asteptam pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Constanta Ballroom, la Conferinta de Arhitectura RIFF 2010!

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul www.ieriff.ro sau sa ne puteti contacta pe adresa de email info@ieriff.ro.

Conferinta de arhitectura RIFF 2010 arhitectura ABPLUS EVENTS Conferinta JW Marriott