Conferinta cu psihologul Paul Pahil din Londra, sustinatorul primului Atelier de Psihologie Pozitiva



Bucuresti, 07.03.2012            

         

      Vineri 9 Martie ora 17,30, Ceainaria Serendipity - conferinta cu Paul Pahil – psiholog cu formare in “Psihologie Pozitiva” originar din Londra si fondator al Centrului de Psihologie Pozitiva din Budapesta. Conferinta de Vineri precede primul Atelier de Psihologie Pozitiva ce va avea loc Sambata 10 Martie ora 13,30 in Ceainaria Serendipity.

 Vineri 9 Martie ora 17,30, Ceainaria Serendipity, Str. Dumbrava Rosie nr.12, zona  Piata Romana, Gradina Icoanei.


 

 

 

Va invitam Vineri 9 Martie ora 17,30, in Ceainaria Serendipity, la conferinta libera cu Dl. Pahil – psiholog cu formare in “Psihologie Pozitiva” originar din Londra si fondator al Centrului de Psihologie Pozitiva din Budapesta.

 

Dl. Paul Pahil, avand o bogata experienta internationala, va oferi o introducere in conceptul de “Psihologie Pozitiva”, stiinta functionarii optime a individului, cunoscuta si drept stiinta prosperitatii, a punctelor forte, a optimismului si a bunastarii. Psihologia pozitiva a atras atentia lumii, intrucat este o disciplina empirica, care in ultima decada a studiat si dezvoltat tehnici in vederea functionarii optime a indivizilor, a echipelor si a organizatiilor.

 Atelierul de Psihologie Pozitiva de Sambata 10 Martie ora 13,30, avand o durata de 4 ore, se adreseaza deopotriva psihologilor dornici sa cunoasca si sa experimenteze acest domeniu, dar si persoanelor interesate de imbunatatirea performantelor proprii.

 

Va asteptam cu placere!

 

Persoana de contact:

Mihaela Sasca

0731359064

events@serendipity-tea.ro

www.serendipity-tea.ro

 



Serendipity Art, Coffee & Tea

O oaza de liniste si magie in centrul orasului. Ceainarie si mai mult decat atat: librarie, wi-fi free, expozitii pictura si fotografie, concerte live, workshop-uri de dezvoltare personala, ateliere de handmade, pictura pe vase ceramice si multe altele...

ceai serendipity psihologie pozitiv workshop conferinta