Conferința de lansare a structurii de economie socialã înființatã de S.C. DOMINO`S PIZZA MAXIM S.R.L în cadrul proiectului “Noi locuri de muncã prin economia socialã în regiunile Sud

Structura de economie socialã înființatã de S.C. DOMINO’S PIZZA MAXIM S.R.L. în cadrul proiectului“Noi locuri de muncã prin economia socialã în regiunile Sud-Muntenia și București-Ilfov” – POSDRU/173/6.1/S/148537 organizeazã marți, 17.11.2015, ora 15:00, conferința de lansare a structurii de economie social S.C. PRINTING & DESIGN SERVICES S.R.L. – SES 10 care va avea loc in Comuna Balotești, Calea București nr.5A (DN1, km 20+100), etaj 1, județ ILFOV.



Proiectul de fațã iși propune dezvoltarea sectorului economiei sociale la nivelul Regiunilor București – Ilfov și Sud - Muntenia, prin înființarea a 10 structuri de economie socialã, in regiunile amintite, care vor oferi minim 75 de locuri noi de muncã. Grupul țintã este format din 200 de persoane care aparțin grupurilor vulnerabile din regiunile de implementare ale proiectului.



Structura de economie socialã nou înființatã are ca obiect de activitate principal – activitãți de tipãrire cum ar fi: tipãrirea ziarelor, editarea cãrților, revistelor și periodicelor, etc., și oferã 3 locuri de muncã nou create, 2 dintre ele fiind din grupurile vulnerabile.



În cadrul evenimentului, managerul Structurii de economie sociala–d-na TOMA Luiza va face o prezentare succintã a implementãrii proiectului, precum și a specificațiilor structurii de economie socialã, iar d-na GHERGHINA Loredana Tereza – administratorul structurii de economie social va prezenta viziunea și scopurile structurii în vederea identificãrii nevoilor persoanelor vulnerabile din comunitatea localã. Evenimentul se va încheia printr-o sesiune de întrebãri și rãspunsuri referitoare la activitatea firmei, dimensiunea socialã a activitãții, dar și a obiectivelor de dezvoltare durabilã.



Date contact: PRINTING & DESIGN SERVICES S.R.L., Județ Ilfov, Com. 1 Decembrie, Sat 1 Decembrie, Str. Strada nr.20, nr.25, etaj 1.



 



TOMA Luiza



Manager SES



Tel: 0732 284 428



E-mail: office@printingdesignservices.ro

Confernta de presa locuri noi de munca PRINTING & DESIGN SERVICE