Reteaua nr. 1 in lume in terapii cu IPL ajunge la 26 de centre de infrumusetare in Romania. In ce orase s-au deschis cele mai noi centre

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL a ajuns la 26 de centre deschise in Romania, in doar 6 ani de existenta.



Votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, reteaua No+Vello continua sa se extinda la nivel national, intentionand sa ajunga la 30 de saloane active pana la finele anului.



Ce orașe din România vor avea in curand centre No+Vello



Daca in februarie 2016 a inaugurat noi centre in orasele Oradea, respectiv Pitesti, in luna martie, brandul No+Vello va deschide saloane in Arad si Galati, pe 26 martie, respectiv in Braila, pe 30 martie.



Ce terapii vor pune acestea la dispozitie clientilor



Noile centre care urmeaza a se deschide in orasele Braila si Arad vor pune la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, alaturi de tratamentul facial ProSkin. Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.



Noul salon Nomasvello Micro 19 Galati va oferi clientilor, pe langa terapiile cu IPL si ProSkin, si accesul la procedurile pe baza tehnologiei LED+Esthetic, care actioneaza pe principiul fototerapiei (Photocare). Astfel, locuitorii din Galati vor avea la dispozitie tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED, terapii faciale LED antirid si de tratare a tenului gras sau uscat, precum si o inovatie in domeniul cosmeticii dentare: albirea dentara BIO. Aceasta din urma este singurul tratament de pe piata care asigura rapid (in doar 60 minute) albirea dintilor cu pana la 8 tonuri, fara durere si fara efecte secundare, pe baza unui gel cu substante naturale, activate de tehnologia LED.



Toate centrele Nomasvello nou deschise vor comercializa produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. In plus, vor oferi Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.



În ce alte orașe se vor deschide noi centre până la finalului lui 2016?



Pana la finele anului 2016, reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa aiba 30 centre active, cautand francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara si Piatra-Neamt. Brandul va continua sa se extinda cu noi centre si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.



Un business în sistem de franciza, Nomasvello Point,  va fi disponibil pentru orasele mici



Totodata, in data de 15 martie 2016, brandul No+Vello a initiat un proiect-pilot in cadrul Promenada Mall, unde a lansat conceptul de Nomasvello Point, un business atractiv in sistem de franciza, pe care urmeaza a-l dezvolta la nivelul oraselor mici din Romania. Prin inovatia No+Vello Point se poate deschide un centru cu serviciile Nomasvello in cadrul unei afaceri deja active din tara, daca publicul-tinta este acelasi: romani cu venituri medii si peste medie, interesati de serviciile de beauty si de imbunatatirea propriei imagini.



De ce are succes conceptul No+Vello în România



Succesul conceptului No+Vello se bazeaza indeosebi pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.



Mai mult, centrele Nomasvello au in permanenta derulare si o campanie de loializare a clientilor, acestia primind bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello, precum si o sedinta gratuita de epilare definitiva (inghinal, axila sau fata) pentru fiecare 3 prieteni convinsi sa aleaga No+Vello. Mai mult, clientii care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.



Care sunt tehnologiile de ultimă oră folosite



Pe langa toate aceste atribute, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.



Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale in asigurarea calitatii vietii de zi cu zi.