Angajeaza-te ca model de videochat la Studio20 si castiga pana la 10.000$ pe luna!

Esti tanara, ai un aspect fizic atragator si o minte deschisa, fiind dispusa sa-ti pui in valoare toate aceste calitati pentru a face bani? Iti place sa fii admirata de catre barbati in fotografii sau in fata camerei de filmat, etalandu-ti formele apetisante care stii ca ii vor innebuni si vor fi dispusi sa te plateasca doar pentru a te privi? Atunci e cazul sa devii model de videochat la cel mai mare si avantajos studio din tara si din lume, Studio20

Lucrand ca model de videochat la acest studio cu siguranta vei imbina placutul cu utilul intr-un mod inedit, care iti va aduce castiguri fabuloase de pana la 10.000 de dolari pe luna! Esti curioasa cum traieste un VIP si vrei sa experimentezi asta pe propria ta piele? Ei bine, cu banii castigati in calitate de model de videochat iti vei putea permite toate rasfaturile de care se bucura vedetele tale preferate: haine de firma, produse cosmetice profesionale, operatii estetice, vacante exotice, o masina de fite sau o casa de lux in timp record! 

In plus, la Studio20 vei fi intr-adevar tratata ca un VIP, deoarece locatiile noastre exclusiviste iti pun la dispozitie cele mai bune conditii de lucru: decoruri luxoase, tehnologie de ultima generatie, spatii de relaxare (sala de fitness si masaj), restaurant, suport permanent din partea unei echipe de specialisti etc. Suna prea bine ca sa fie adevarat? Atunci trebuie sa afli ca la Studio20 vei avea garantia legala a angajarii tale ca model de videochat printr-un contract ferm de artist-interpret pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international si care iti va asigura conditiile de lucru promise. In felul acesta te vei bucura de venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare, oferindu-ti la batranete dreptul la pensie. Asadar, nu ai de ce sa-ti faci griji, deoarece cariera ta de model de videochat iti va fi recunoscuta si apreciata in mod oficial. 

Nu ai experienta ca model de videochat? Nu-i nimic, nici acesta nu este un motiv de ingrijorare! La Studio20 vei primi gratuit lectii individuale de cultura generala si limba engleza, vei avea parte de cursuri de machiaj si telegenie, precum si alte training-uri de specialitate. Tot ce trebuie sa faci este sa dai dovada de ambitie si seriozitate. Iar pentru a incuraja tinerele talente, in primele 3 luni de activitate ca model de videochat la Studio20 vei primi lunar un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari. 

In ceea ce priveste cei 10.000$ promisi, totul depinde numai si numai de tine! Datorita unei grile de bonusare extrem de avantajoase, poti ajunge sa incasezi aceasta suma intr-o luna, astfel:

- bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;

- bonus 5% in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;

- bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;

- bonus 5% dupa 1 an de activitate (bonus de fidelitate).

Nu in ultimul rand, daca vrei sa-ti cumperi masina mult visata sau casa visurilor tale, ca model de videochat la Studio20 cu acte in regula, dupa minim 6 luni de activitate ai dreptul de a accesa credite fara dobanda direct de la noi. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru, programeaza-te pentru un interviu si vino sa te alaturi echipei noastre de modele de succes!

model videochat