Concert Boem Club in cadrul Festivalului „Zilele Brancovenilor”

 

In cea de-a treia zi de festival, emotionati si nerabdatori, cursantii Scolii de Muzica “Boem Club” au urcat pe scena amplasata in curtea Palatului Mogosoaia, incantand spectatorii cu piese clasice interpretate la pian, melodii inedite cantate la chitara si piese de muzica usoara interpretate de corul de copii “Boem Club” si de cursantii pentru care placerea de a canta se vede in fiecare spectacol organizat de Boem Club.

Chiar daca pentru multi dintre ei prezenta la acest festival a reprezentat prima aparitie pe scena in fata publicului, toti cursantii au dat dovada de talent si daruire, interpretand piesele cu mult entuziasm.

De la copiii cu varste cuprinse intre de 5 si 14 ani, care viseaza sa devina muzicieni, si pana la adultii care studiaza muzica drept hobby, toti cursantii Scolii de Muzica “Boem Club” si-au luat in serios rolul de interpreti si timp de o ora au monopolizat atentia spectatorilor, care i-au recompensat la randul lor cu aplauze.



Chiar daca o parte dintre cursantii care au participat la acest concert sunt incepatori in studiul instrumentelor sau a cantatuluidin voce, fiecare dintre ei a reusit sa surprinda auditoriul prin bucuria pe care au emanat-o pe durata intregului spectacol.





Despre Boem Club



Boem Club este o scoala particulara de muzica, infiintata in anul 2009 din dorinta de oferi tuturor amatorilor de muzica posibilitatea de a invata sa cante la nivel de amator sau la nivel de profesionist, intr-un cadru ambient deosebit, prietenos, cald.

Boem Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru orice varsta si pentru orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante.