comunicat de presa post de radio



Best FM Radio

 

Best Fm Radio reprezinta un nou concept pe piata radio din Romania, aducand pentru publicul ascultator un program muzical selectat cu atentie  din perioada anilor  70, 80, 90, dar si muzica actuala, din repertoriul national si international. Genul muzical predominant este cel dance, pentru orice tip de varsta, care nu plictiseste, ba chiar binedispune.

In prezent, putem fi ascultati online, in foarte bune conditii, atat in tara cat si oriunde in strainatate, urmand ca intr-un viitor apropiat sa ne lansam si in FM.

O mare onoare pentru noi este partneriatul pe care il avem cu Radio Romania Actualitati. In urma acestui acord Best FM Radio retransmite integral buletinele de stiri si radiojurnalele Radio Romania Actualitati.

Am pornit acest proiect, special conceput pentru o gama larga de iubitori de radio, in urma unui feedback motivant din partea ascultatorilor. Calitatea muzicii si a programelor a facut, intr-un timp destul de scurt ca Best FM Radio sa fie ascultat si indragit atat in tara, cat si in strainatate.

Radioul isi propune sa ofere ascultatorilor sai o gama cat mai larga de emisiuni, din cat mai multe domenii, interviuri cu personalitatii celebre,  difuzari ale unor piese de teatru jucate de mari actori ai Romaniei, dar si ale unor evenimente importante din showbiz.

Best FM Radio va promova cultura, muzica si oamenii de calitate!

Best FM Radio, un radio pentru tine! -  www.bestfmradio.ro

 

Pentru mai multe detalii, colaborari, parteneriate media, .etc puteti sa ne contactati:

Larisa-Adela Cucu, PR

Email : larisacucu@bestfmradio.ro

Tel : 0724.218.505 sau 0720.072.612

best fm radio romania actualitati un radio pentru tine hit dupa hit