Compania East European Production anun539259 un num259r record de participan539i la spectacolul Robbie Williams

București, 24 Iulie 2015 - Compania East European Production, promotorul concertului Robbie Williams - Let Me Entertain You, anunță înregistrarea unui număr record de circa 60.000 de persoane, o premieră pentru România în anul 2015. Pe această cale, compania dorește clarificarea unor aspecte ce țin de organizarea evenimentului.



Printre atribuțiile East European Production SRL, în calitate de promoter al concertului, s-au numărat punerea în vânzare a biletelor, contractarea artistului, promovarea evenimentului, asigurarea accesului rapid în perimetrul concertului, evacuarea spațiului după încheierea concertului cât și garantarea securității participanților la spectacol.



Pentru îndeplinerea acestor atribuții, East European Production a respectat normele impuse de lege și a propus soluționarea în timp real a problemelor apărute, suplimentând numărul porților de acces, gardurilor de protecție, personalului de pază, medicilor și ambulanțelor precum și a zonelor de intervenție în caz de necesitate. Drept urmare, evacuarea zonelor destinate concertului s-a făcut în mai puțin 30 de minute. De aceea, pentru calitatea spectacolului si performantele artistului am primit mii de mesaje de multumire.



Compania East European Production a contractat începând cu ianuarie 2015, un număr de peste 30 de instituții și societăți comerciale cu diverse obiecte de activitate, cu scopul organizării celui mai așteptat eveniment muzical al anului.



Pentru a asigura o buna deservire a publicului cu produse alimentare si bauturi, inclusiv pentru instalarea punctelor de vânzare, Promoterul concertului Robbie Williams – Let Me Entertain You, a luat in calcul si a pus la dispoziția subcontractorilor suficient spațiu in cadrul locatiei. Din pacate subcontractorii au folosit numai 2/3 din spațiul alocat de Promoter fapt ce a condus la formarea de cozi la punctele de vanzare, nemultumiri ale publicului ce ulterior s-au materializat in 172 de plangeri.



Prin urmare, East European Production a luat toate măsurile necesare posibile pentru îndeplinirea cu succes a atribuților sale, oferind un moment unic fanilor Robbie Williams. Compania, alături de cei 30 de furnizori aleși, își asumă responsabilitatea pentru incidentele neplăcute legate de cozile de asteptare la vanzarea de produse alimentare si bauturi. De asemenea, East European Production își propune căutarea și alegerea de viitori furnizori care să se ridice la standardele impuse în industria organizării profesioanle de evenimente și dorește pe această cale, să se scuze pentru inconvenientele create în mod indirect.



 



 

concert robbie williams east european production