Comisia Fulbright din Romania anunta bursa Teaching Excellence and Achievement Program pentru Statel



Candidatii, profesori incadrati cu norma intreaga in invatamantul liceal, cu experienta de predare de cel putin 5 ani, in domenii precum limba si literatura engleza, stiinte sociale, matematica sau stiinte, trebuie sa aiba cetatenie romana si fluenta in limba engleza.

 

Durata bursei este de 6 saptamani, in primavara sau toamna anului 2012, iar data limita de inscriere este 15 aprilie 2011.

 

Pentru inscrierea in concurs toti candidatii trebuie sa depuna in format electronic (prin e-mail) doua formulare online, insotite de o copie a pasaportului. Mai multe informatii cat si formularele online se gasesc pe site-ul Fulbright la http://www.fulbright.ro/news/428-teaching-excellence-and-achievement-program.html

 

Programul Fulbright este cel mai important program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii in intreaga lume. Comisia Fulbright din Romania administreaza acest program si acorda burse pentru cetăţeni români şi americani. In consiliul Director al Comisiei Fulbright sunt prezenti oficiali ai Ambasadei SUA la Bucuresti, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si reprezentanti ai mediului de afaceri.

bursa SUA profesori liceu colegii