Coby lanseaza noi modele de huse pentru Samsung Galaxy

Ai ultimul model de telefon sau tableta pe care l-ai asteptat cateva luni sa apara pe piata? Atunci este cazul sa il protejezi asa cum trebuie. Coby este magazinul online unde gasesti haine pentru telefonul, tableta sau e-readerul tau. Chiar si modelele mai noi au fost deja masurate si li s-au pregatit huse pe masura. Gasesti husa Samsung Galaxy S4 sau husa samsung galaxy tab2, huse pentru Kindle Fire HD sau cele mai noi modele de iPhone.

Coby.ro este un portal al iubitorilor de gadgeturi, al celor ce doresc sa isi pastreze in bune conditii telefonul sau tableta cumparata. A folosi o husa nu este doar un moft. Oricat de grijuliu crezi ca vei fi cu noua ta achizitie, accidentele se intampla cand nici nu te astepti. Chiar si in geanta, in buzunar sau pe birou, ecranul tactil se poate zgaria usor. Husele atent realizate pot proteja un device de zgarieturi, de lovituri mai dure si mai ales de praf. Praful este extrem de daunator aparatelor electronice incarcand circuitele si ducand la o suprasolicitare ce poate reduce performantele sau durata de viata a acestora.

Poti alege dintr-o gama varianta, incepand de la huse obisnuite la huse pentru brat, pentru persoanele care nu vor sa se desparta de telefonul lor nici la alergarile prin parc, huse Fashion Deluxe special concepute pentru diverse modele sau chiar huse cu tastatura USB pentru tablete, care pe langa protectie ofera o mai mare usurinta in utilizare.

Pe Coby.ro gasesti si alte produse foarte utile cum ar fi baterii externe, folii de protectie, cabluri si adaptoare sau alte accesorii cum ar fi lampa LED de citit sau stylus capacitiv universal.

Orice comanda pentru produsele din stoc ajunge la destinatie prin curier in 24 de ore.

Coby.ro este un magazin online ce are ca principal obiectiv deservirea cu promptitudine a clientilor sai printr-un raport excelent calitate-pret pentru accesorii IT. 

Powered by SEOmonitor