CISEROM TE PROVOACĂ LA PRONOSTICURI!



 

În perioada 12 Iunie – 07 Iulie 2014, producătorul Nr. 1 de șosete din România, Ciserom, te provoacă să ghicești rezultatele echipelor participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

 

Ideea:

 

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a companiei (http://facebook.com/ciserom) și a fost conceput să se desfășoare pe trei etape distincte, începutul și finalul acestora fiind marcate prin postări concrete. Așadar, în fiecare dintre cele trei etape menționate anterior, participanțiilor li se cere să prezică anumite rezultate obținute de echipele de fotbal participante la Campionatul Mondial, după cum urmează:

 





În cadrul primei etape, participanții trebuie să ghicească dintre echipele participante, care sunt cele 8 echipe care se vor califica în sferturile de finală ale competiției. Fiecare participant are dreptul să se înregistreze o singură dată cu un răspuns pentru fiecare dintre cele trei etape. Această etapă se desfășoară în perioada 12 și 27 iunie.

 





Cea de-a doua etapă a concursului îi provoacă pe participanți să prezică, dintre echipele rămase, care vor fi cele care se vor califica în semifinalele competiției. Această etapă începe pe 28 iunie și se încheie pe 3 iulie.

 





În sfârșit, cea de-a treia etapă reprezintă și provocarea supremă, prezicerea echipei care va fi noua campioană mondială la sfârșitul acestei competiții. Pentru această etapă, participanții se pot înscrie între 4 și 7 iulie.

 





Premiile:

 

Pentru fiecare dintre cele trei etape ale concursului, organizatorul, Ciserom SA, a pregătit un număr de premii tematice. În cadrul primei etape, 10 participanți vor avea șansa să câștige unul dintre premiile puse în joc, constând în șosete cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colecția Ciserom Sport. Cu fiecare etapă, jocul devine tot mai intens. Așadar pentru cea de-a doua etapă se vor pune în joc doar 5 premii, constând în șosete cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colecția Ciserom Sport. Și pentru că marea finală presupune întotdeauna un premiu adecvat unei adevărate competiții, recompensa pentru cel care ghicește viitoarea campioană mondială îl reprezintă pe lângă șosetele cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colecția Ciserom Sport, și un set de jambiere de fotbal Ciserom, dar și Brazuca, mingea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Toate aceste premii se vor acorda la finalul fiecărei etape a concursului, câștigătorii fiind rugați să își revendice premiul, trimițând informațiile de contact și de livrare.

 

Participanții pot fi atât bărbați, cât și femei de pe teritoriul României. Fiecare dintre ei trebuie să îndeplinească condițiile menționate în regulamentul concursului disponibile pe pagina de Facebook a companiei (http://facebook.com/ciserom).

 

Vă așteptăm pe toți să luați parte la spiritul competiției care se conturează cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia și să participați la Campionatul Pronosticurilor Ciserom!

 

sosete ciorapi