Cifrele consolidate ale Microsoft aduc din nou vesti bune: Novensys isi mentine pozitia de lider in

Bucuresti, 01 martie 2012 – Novensys se situeaza din nou pe primul loc in clasamentul partenerilor in ceea ce priveste implementarile de solutii de business Microsoft Dynamics in Romania. Ultimele evolutii ale afacerii pentru consolidarea pe directia Microsoft Dynamics, au adus pentru Novensys o performanta remarcabila: primul loc in toate clasamentele Microsoft Dynamics  la jumatatea anului – general, per produse ERP, ca numar de clienti noi. Aceste rezultate reprezinta confirmarea unui parteneriat de succes derulat intre Novensys si Microsoft incepand cu 2004, compania marcand un indelungat istoric de performante inregistrate la bilanturile intermediare si de inchidere de perioada fiscala realizate de Microsoft.

„In primele 6 luni ale anului fiscal 2012, Microsoft a inregistrat o crestere foarte buna a vanzarilor de solutii ERP si evolutii foarte bune in toate segmentele de clienti, in conditiile unei piete considerate de analisti ca fiind mai degraba stagnanta. Cu un portofoliu de solutii performante si inovatii in domeniul mobilitatii si modelelor de livrare in cloud, planificam cresterea cotei de piata a solutiilor de business Microsoft in Romania, in stransa colaborare cu parteneri de talia Novensys”, a declarat Sanda Boboc, ERP Solution Sales Lead, Microsoft Romania.

Novensys ocupa primul loc al clasamentului avand rezultate excelente in ceea ce priveste cifra de vanzari Microsoft Dynamics (ERP si CRM), cifra de vanzari AX, cifra de vanzari NAV precum si cel mai mare numar de clienti ERP. Preluarea echipei dedicata solutiilor Dynamics NAV a AGER SOLUTIONS, ce a avut loc la inceputul acestui an, intareste pozitia Novensys, atat ca potential de business, cat si ca echipa si acoperire a pietei, fiind indeplinite in acest fel preconditiile necesare ocuparii pozitiei de partener lider Microsoft Dynamics pentru Nonvensys.

„Suntem mandri sa fim cel mai bun partener pentru solutii Microsoft Dynamics. Aceste rezultate intaresc faptul ca avem cei mai buni specialisti din piata, iar partenerii nostri se pot baza in continuare pe noi. Novensys va continua sa contribuie la promovarea, cat si la implementarea cu succes a produselor Microsoft, fiind cunoscut ca deja ne numaram printre promotorii noilor solutii lansate de Microsoft de curand, Dynamics AX2012, Dynamics NAV7, CRM 2011. In plus, ne mentinem flexibilitatea pentru a  pastra pozitia in avangarda integratorilor de sisteme; suntem de aceea preocupati de tot ce este nou in zona noastra de activitate si focus, dorind sa venim in intampinarea pietei cu modele de licentiere flexibile – prin  extinderea competentelor noastre in zona de SaaS si aplicatii gazduite, in cloud", a mentionat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

 

Stire video:

http://www.youtube.com/watch?v=lhB6BL-Via4&feature=youtu.be

 

Pentru mai multe informatii despre Novensys puteti contacta:

Cristina Dima, Corporate PR Manager, Mail: pr@novensys.com