uCoz.ro lanseaza sectiunea de Intrebari frecvente (FAQ) in limba romana



Asa cum am promis, imbunatatirile continua. uCoz va pune acum la dispozitie sectiunea Intrebari frecvente (FAQ) in limba romana cu cele mai frecvent intrebate subiecte adunate, rezolvate si prezentate intr-o structura simpla si usor de folosit.

Pe baza aspectelor intrebate cel mai des atat in perioada de activitate a variantei romane cat si ca rezultat al celor 6 ani de experienta la nivel international, tehnicienii echipei Ucoz.ro au lansat la finalul lunii ianuarie sectiunea de FAQ in limba romana.

Sunt multe categorii, pentru a acoperi aspecte cat mai variate, intr-o structura clara si usor de urmarit. Mai exact  12 categorii de Informatii generale, incepand cu intrebari legate de Primii pasi in sistemul uCoz si pana la aspecte privind limbajele de programare care pot fi folosite de utilizatorii avansati in personalizarea paginilor web. Tot 12 categorii in sectiunea de Module sistem care acopera modulele importante pe care uCoz le pune la dispozitie in cadrul sistemului: Utilizatori, Cataloage, Carte de Oaspeti, Editor de Pagini etc.

Va invitam sa consultati raspunsurile oferite si va stam in continuare la dispozitie pentru a va sprijini in utilizarea confortabila si eficienta a sistemului.

uCoz este un website builder unic, cu hosting gratuit care ofera posibilitatea realizarii de website-uri de prezentare, bloguri, forum-uri si magazine online. Cu peste 6 ani de serviciu online, 1200000 de site-uri active, uCoz este solutia perfecta pentru incepatori si profesionisti. Testati-l !

ucoz lansare FAQ hosting gratuit gazduire gratuita creare site gratis