Cheque Dejeuner rasplateste fidelitatea!

Pentru a oferi utilizatorilor sistemului de tichete maximum de beneficii si facilitati, precum si pentru a construi o veritabila platforma de afaceri deschisa colaboratorilor, Cheque Dejeuner a creat Clubul Cheque Dejeuner!

Prin sistemul Clubului Cheque Dejeuner, utilizatorii pot beneficia de reduceri online materializate in oferte avantajoase si discounturi importante din cele mai diverse domenii: restaurante, centre de sanatate, saloane de frumusete si relaxare, turism, bricolaj si amenajari pentru casa si gradina, servicii pentru copii, curierat, servicii auto-moto etc. Detaliile suplimentare privind inscrierea pot fi obtinute aici.

Cheque Dejeuner ofera partenerilor sai de afaceri posibilitatea de a castiga trei premii lunare in valoare de 100 lei si un premiu trimestrial de 500 lei, toate acordate in tichete cadou. Pentru obtinerea premiilor, clientii Cheque Dejeuner se pot inscrie intr-un concurs al carui regulament se gaseste atat pe site-ul Clubului (www.cheque.ro), cat si pe pagina sa de Facebook.

oferte speciale cheque discount cheque dejeuner club cheque dejeuner