Cele mai eficiente 10 promotionale personalizate

Fiecare strategie pune in balanta imaginea firmei, bugetul disponibil si mai ales rezultatul campaniei, ce se cuantifica in cresterea vanzarilor.

Se stie ca mai ales in preajma sarbatorilor de iarna este indicata recompensarea colaboratorilor si chiar a propriilor angajati, un gest de multumire si generozitate, care se poate intoarce inzecit in favoarea dvs.
Conform zicalei, "Dupa fapta si rasplata!" , genezoritatea dvs. se poate transforma intr-un instrument de promovare extrem de valoros pentru afacerea dvs.

Toate campaniile de succes au la baza articole promotionale, folosite deasemenea pentru atragerea potentialilor clienti dar si pentru fidelizarea clientilor existenti.

Iata asadar clasamentul celor mai comandate, apreciate si eficiente produse promotionale:



10. Oglinda pentru machiaj
Femeile de toate varstele apreciaza un cadou util si il rasplatesc prin curiozitate si achizitii. Castiga de partea ta segmentul feminin si bucura-te de succes.

9. Mingea
Prin intermediul mingilor mesajul tau ajunge la intreg spectrul de populatie, fiecare cu particularitatile sale. Desi au un grad de expunere mai mic prin asocierea cu anotimpurile calduroase si cu distractia mingile asigura transmiterea unei imagini pozitive, motivante.

8. Geanta, ruscacul
Un accesoriu nelipsit care transmite in mod elegant mesajul firmei tale in cele mai variate medii.


7. Umbrela
Fie de ploaie fie de soare umbrela este un prieten de nadejde. Asadar este un mediu propice pentru reclama. Puterea mesajului este direct proportionala cu gradul de satisfactie pe care pare sa il resimta purtatorul; investeste asadar in umbrele de calitate.

6. Brelocul
Mic, util, ieftin, sport sau elegant brelocul este unul din cele mai folosite obiecte ca reclama.

5. Bricheta
Bricheta este cu mult mai cumparata si folosita decat cana de exemplu  dar mesajele imprimate pe ea au un impact pozitiv decat pentru anumite categorii de produse si clienti.

4. Sapca
Sapca ar ocupa un loc mai bun daca ar fi fost purtata si in interior. Este un articol promotional indragit, folosit si in afara sezonului estival, cu spatiu mare de reclama si cu preturi atractive

3. Cana
Cine nu bea cafea la locul de munca? Prea putini. Cafeaua ca si tutunul sunt un prilej de socializare tocmai bun pentru intiparirea marcii tale in constiinta celorlalti.

2. Pixul
Unul din cele mai folositoare obiecte din lume – pixul – este si un mediu promotional excelent.

1. Tricoul
Liderul incontestabil al lumii promotionalelor de zeci de ani tricoul are in fata inca multi ani de dominatie.

materiale promotionale promotionale pixuri personalizate tricouri personalizate cani personalizate