Cel mic este atras de masina tatalui?

 Sau poate ca cea mica isi doreste deja sa conduca o masina sport, decapotabila? Atunci poate ca un cadou ideal pentru cel mic ar fi o masinuta electrica. Masinutele electrice sunt perfecte pentru copiii de peste 3 ani, indiferent daca sunt fete sau baieti. Ele sunt nu numai un mijloc perfect de amuzamanet pentru cei mici – datorita modelelor diverse, de la masini care imita realitatea la masini cu personaje Disney, foarte muzicale, dar si un mijloc educativ.

In primul rand, masinutele electrice ii vor face pe cei mici sa-si doreasca sa iasa afara, in aer curat, in fiecare zi. Plimbandu-se prin parc cu masinuta ii va ajuta sa isi ia portia de aer curat, ar nu numai atat. Ei vor invata sa fie responasbili, ocolind pe ceilalti copii care sunt pietonii, sofatul transformandu-se intr-un joc de rol de-a soferii, cu alti copii veniti la joaca. De asemenea, vor invata sa se coordoneze, acest lucru dezvoltandu-le abilitatile motrice.

Iar pentru parinti, o masinuta electrica inseamna posibilitatea unei plimbari mai lungi, cel mic neobosind mergand mult pe jos, dar si o mica responsabilitate: incarcarea unei baterii cu o durata de viata de pana la 4 ore. In acelasi timp, inseamna si timp mai mult petrecut cu cel mic, impreuna facandu-si timp pentru a curata aceasta masinuta care ii bucura atat pe copii, cat si pe parintii care intotdeauna si-au dorit un cadillac dar nu l-au putu avea.

masinuta masinute electrice masinute copii masinute pt copii masinuta cu acumulator