Ce tipuri de usi interior se potrivesc casei tale

 

 

Inca din vremea romanilor cand domeniul constructiilor a inceput sa se dezvolte extrem de mult, stilurile de arhitectura, si stilul de usi interior sau de exterior s-au dezvoltat odata cu ingeniozitatea si dorinta omului de a trai in confort si intr-un mediu curat, luxos si perfect iluminat!
Pentru ca este important sa acorzi o atentie extrem de mare investitiilor pe care le faci, in privinta casei sau apartamentului tau, materialele de calitate exceptionala si durabile insotite de garantie, este de preferat sa investesti banii in siguranta ta si a familiei tale, pe termen lung!
Alegerea usilor la casa in functie de materialul din care sunt produse are la baza coeficientul de izolare termica, planul de urbanism al zonei, destinatia casei, cladirii, etc.
Pentru tara noastra indiferent de tipul de material, primul criteriu in alegerea unei usi metalice trebuie sa fie izolarea termica.
Cu cand altitudinea geografica creste cu atat coeficientul de izolare termica a usii trebuie sa scada. In momentul in care achizitionati usile din aceste materiale este bine sa precizati clar destinatia usii si sa acordati o atentie deosebita unor detalii precum: profilul din care va fi confectionat, grosimea armaturii in cazul usilor de PVC (pentru usile de interior fara un trafic ridicat se pot achizition usi cu armatura de 1.5 mm, insa in cazul usilor de intrare cu cote de gabarit normale armatura trebuie sa aiba o grosime minima de 2 mm).
Dupa aceste aspecte mai sunt de discutat si elementele de design sau de compozitie!
Daca ai o casa moderna, simpla unde domina culoarea alba, sticla sau alte materiale simple dar elegante vei alege usi elegante simpliste dar moderne, care sa fie in ton cu stilul casei tale! La fel vei proceda si cu o casa in stil rustic si asa mai departe!
Cele mai vandute si preferate tipuri de usi raman cele metalice pentru exterior de culori inchise, iar oentru interior cele de culori deschise, nude pentru ca au rol de a ilumina si infrumuseta casa!.
Unde gasesti aceste tipuri de usi la preturi rezonabile?
Intra aici in magazinul nostru online si vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru echiparea completa a casei tale: incepand de la: tocuri de usi, usi metalice interior-exterior, usi special create din sticla pentru interioare sau spatii deosebite, usi rezistente la foc pentru medii care necesita un nivel de protectie mai ridicat.
Magazinul nostru ofera discounturi si ofera serviciu de transport pentru marfuri in toate judetele din tara!
Alege sa investesti inteligent in casa ta si nu uita ca usa casei tale este precum cartea de vizita, o comuniune cu intregul ansamblu interior!

 

 

 

 

usi metalice usi interior usi tipuri de usi usi exterior