Ce Jucarii Sa Alegeti -nichiduta.ro

Ca sa nu cautati cadouri pentru cei mici in acea perioada intre 20 si 25 decembrie, va recomandam sa studiati ofertele magazinelor din timp si chiar sa cumparati ceea ce aveti de gand. Este posibil ca in acea perioada sa nu mai gasiti ce va trebuie, si sa cumparati o alta jucarie, doar pentru a face un cadou.

 

Primul lucru pe care trebuie sa il luati in calcul cand vreti sa faceti un cadou de Craciun este sa cumparati cadoul in conformitate cu varsta celui care il va primi. De asemenea, nu uitati si de sexul copilului; o fetita prefera papusile si kit-urile cosmetice, in timp ce un baietel este atras de jucariile high-tech si de cele de constructii, ca si de masinute.

 

Luati in calcul de asemenea si potentialul de dezvoltare a inteligentei si creativitatii dat de jucaria pe care aveti de gand sa o oferiti cadou. Un bun exemplu sunt jucariile educationale, care ii invata pe cei mici sa scrie, sa citeasca, sa diferentieze culorile, sa afle mai multe despre relieful Pamantului, despre popoarele care traiesc pe aceasta planeta, despre alte planete etc.

 

Nu uitati sa intrebati si copilul cam ce si-ar dori sa ii aduca Mosul. Copiii sunt intotdeauna mai “prietenosi” cu jucariile pe care si le doresc de mult timp si care intr-un final le sunt cumparate de catre parintii lor sau de… Mos Craciun. Un copil poate sa reactioneze ciudat cand primeste o jucarie pe care nu si-o doreste, de aceea vedeti care ii sunt preocuparile, care jucarii il atrag mai tare, si intr-un final, intrebati-l ce isi doreste pana la urma.

 

Si nu uitati de trendurile in privinta jucariilor. Cu totii ne aducem aminte de corzile elastice, de cartile de joc, de Piticot, Monopoly, si alte jocuri si jucarii. Fiecare generatie este caracterizata de un anumit trend in ceea ce priveste jucariile, asadar incercati sa aflati care este trendul in acest an si sa ii faceti o surpriza copilului dumneavoastra, cumparandu-i cea mai la moda jucarie. In acest caz, puteti sa nici nu mai intrebati copilul daca ar fi atras de jucaria respectiva, pentru ca din moment ce majoritatea copiilor o vor avea, si copilul dumneavoastra o va indragi de asemenea.

jucarie nichiduta jucarie ieftina jucarii pentru copii jucarie educativa jucarii ieftine