Cauti un Medic de Familie? Opreste-te la Nei Medica!



Medicul Primar Luminita Diaconu  este specializata in medicina de familie si in urgentele medicale, avand ca si competente ecografia generala si cursuri de traumatologie la activ. Cu o experienta vasta in mediul profesional, peste 2500 de pacienti s-au aflat in grija acesteia in colaborarea cu SC Policolor SA, Luminita Diaconu se remarca prin activitatea in cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti si al Unitatii de Primiri Urgente in cadrul Spitalului Sfantul Ioan din Bucuresti.

Situata in Zona Floreasca, strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde,toata gama de servicii medicale de specialitate , laborator propriu de analize medicale si  personal medical de specialitate dedicat si profesionist.

In plus pachetul de avantaje ale pacientilor inscrisi pe listele noastre sunt variate si adaptate nevoilor specifice ale acestora:

ü  2 Ecografii gratuite pe an pentru fiecare pacient inscris la medicul de familie NEI MEDICA Assist.

ü  De trei ori pe an transport gratuit al pacientului catre clinica NEI MEDICA si retur prin solicitare la telefon: 021.230.20.62/0730.909.886 in urmatoarele cazuri:

o    femei gravide peste trei luni in sezonul foarte rece sau foarte cald

o    mame cu copii sub doi ani

o    bolnavi cronici/cardiaci sau afectiuni cu stare generala alterata in sezonul foarte cald sau foarte rece.

ü  Se acorda un pachet gratuit de analize la indicatia medicului de familie din clinica in afara celor stabilite de CASMB astfel:

-       hemoleucograma

-       glicemie

-       colesterol seric total

-       vsh

-       probe hepatice

-       sumar de urina pentru depistarea unor boli in stadiul incipient

ü  Desfasurarea tuturor activitatilor medicale: consultatii,tratamente,investigatii ecografice,recoltari produse biologice si analize de laborator cu aparatura perfomanta se efectueaza in conditii deosebite de civilizatie si confort la sediul clinicii NEI MEDICA ASIST.

ü  Accesul la toti medicii din clinica se face in mod civilizat prin planificare la serviciul RECEPTIE iar toti asiguratii beneficiaza de un discount intre 10-20%  la toate serviciile medicale oferite de clinica prin solicitare in afara celor oferite gratuit de CASMB.

ü  La cabinetele de midicina generala sau de specialitate poate solicita consultanta pentru educatia sanitara in domeniile respective ( comportamentul in cazul femeilor gavide,cresterea copilului,prevenirea bolilor transmisibile,regimul alimentar in functie de afectiuni,etc).

MEDICINA DE LABORATOR, DERMATOLOGIE, UROLOGIE, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.

Informaþii suplimentare pot fi gasite: http://www.neimedica.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

medic familie pachete gratuite Nei Medica medicina muncii servicii medicale