Cauti oferte de inchirieri masini care sa iti aduca numai beneficii? Citeste aceste sfaturi!

Pe langa calatoriile cu obiectiv profesional sau cele facute in scop personal, city-break-urile oferite de majoritatea agentiilor de turism in marile orase ale Romaniei aduc foarte multi oameni in respectivele orase pe calea aerului. Indiferent, insa, de mijlocul de transport ales pentru a parcurge distantele mari, probabil ca vei dori sa te deplasezi eficient si pe durata sederii, astfel incat singura solutie care iti poate oferi mobilitate, siguranta si eficienta este cea pusa la dispozitie de firmele de inchirieri masini. 

Varianta aceasta este disponibila chiar si in cazul in care masina personala este in service pentru cateva zile sau faci parte dintr-un grup de pana la 9 persoane si doresti sa bifezi cat mai multe obiective turistice ale orasului sau judetului in care ai ajuns. 

In cazul in care nu ai mai apelat la serviciile de inchirieri masini, alegerea unei oferte care te avantajeaza poate fi destul de dificila. Astfel, va trebui sa ai in vedere nu numai modelul auto care ti-ar satisface necesitatile de transport, ci si beneficiile incluse in pachetul de servicii oferit. In randurile de mai jos vei putea gasi cateva sfaturi utile care sa usureze gasirea celei mai bune oferte de inchirieri masini din orasul in care ai calatorit si sa asigure o experienta cat mai placuta la volanul autoturismului ales.  

Pretul afisat pe site

Printre primele considerente dupa care alegem sa facem o achizitie este pretul. Astfel, ar trebui sa stii faptul ca multe firme autohtone de inchirieri masini nu includ in pretul afisat pe site toate taxele de drum si asigurarile pe care va trebui sa le achiti, asadar recomandarea este sa nu compari preturile la prima vedere. Companiile serioase, insa, vor oferi intotdeauna profesionalism si transparenta afisand pe site pretul final de inchiriere, ce cuprinde RCA, full Casco si rovinieta. Analizeaza, asadar, detaliile ce se rasfrang asupra pretului pentru a nu constata ca esti nevoit sa platesti o suma mai mare decat cea estimata in momentul alegerii ofertei. 

Vechimea companiei

Anii de experienta pe piata pot fi esentiali pentru alcatuirea unui pachet care chiar sa multumeasca clientii, asa ca informeaza-te asupra vechimii firmei de inchirieri masini pe care doresti sa o contactezi. Pentru a te asigura ca firma a acumulat suficienta experienta, un minimum de 5 ani vechime pe piata romaneasca ar trebui sa-ti spuna ca respectiva companie are o pozitie solida si este de incredere. 

Review-urile

Perioada in care traim ne ofera acces nemijlocit la informatie si comunicare, asadar oricine se poate implica in procesul de evaluare a calitatii serviciilor. La incheierea colaborarii cu respectiva firma de inchirieri masini, cei mai multi clienti isi vor exprima opinia in mediul virtual oferind recenzii pe platformele de socializare sau pe site-ul companiei. Acestea sunt importante atat ca numar, cat si calitate. In cazul in care sunt prea putine, evaluarea nu poate fi precisa, insa daca recenziile sunt multe si bune, respectiva companie de inchirieri masini livreaza servicii de calitate. 

Flota de masini

Nevoile noastre de transport sunt diverse, iar o firma serioasa de inchirieri masini ar trebui sa le poata satisface pe toate. In acest sens, numarul de unitati disponibile si diversitatea modelelor auto puse la dispozitie de o companie sunt aspecte foarte importante. O oferta buna ar trebui sa includa masini din toate clasele si un numar mare de unitati din fiecare model. Daca ai nevoie de un microbuz, o masina care sa consume putin sau un SUV cu care sa mergi la ski, o companie serioasa de inchirieri masini ar trebui sa iti poata oferi mai multe variante din care sa alegi. 

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de inchirieri masini din Bucuresti, Cluj sau Otopeni, apeleaza cu incredere la FocusRent. Cu o experienta de peste 12 ani pe piata din Romania, oferta FocusRent cuprinde toate taxele in pretul afisat, masini mai noi de 5 ani si livrarea masinii dorite in maximum 3 ore la adresa aleasa de tine. Mai mult, call-center-ul disponibil 24/7 iti sta la dispozitie pentru rezervari si asistenta. 

inchirieri masini