Cat de importanta este odihna bebelusului?



. Pentru a beneficia de acestea, parintii trebuie sa le asigure toate conditiile necesare. Achizitionarea de patuturi copii trebuie sa fie efectuata intr-un mod responsabil. Patutul copilului trebuie sa fie realizat din materiale ce respecta norme stricte de calitate, sa fie dotat cu o salteluta confortabila, sa fie stabil si rezistent.

 Odihna bebelusului joaca un rol foarte important pentru sanatatea acestuia. Somnul este intr-adevar un factor care influenteaza echilibrul organismului, fiecare bebelus necesitand un numar diferit de ore de somn, acesta putand dormi intre 16 si 24 de ore. Copiii de un an dorm in jur de 14 ore si cei de 3 ani in jur de 12 ore. Analizand aceste cifre, ganditi-va la cantitatea de timp pe care copilul dumneavoastra o petrece in patut. De aceea, el are nevoie de un produs care sa ii permita cea mai relaxanta odihna.

 Modelele de patuturi copii pe nichiduta.ro existente in ziua de astazi pe piata, vin in intampinarea nevoilor parintilor dar si a copiilor, conferind o gama larga de beneficii. In functie de preferinte si de buget, dumneavoastra puteti alege patuturi copii care sa fie realizate din material plastic cu metal, patuturi din lemn, patuturi pliabile, patuturi care se pot transforma in tarcuri de joaca sau alte tipuri de patuturi copii. In achizitionarea unui astfel de produs, nu uitati nici o clipa cat de important este somnul copilului dumneavoastra.

patuturi nichiduta patuturi pentru copii patuturi ieftine nichidut patut patut bebe