Cat de eficienta este protectia conferita de plase insecte?



Daca nu aveti inca ferestrele echipate cu sisteme de plase insecte este cazul sa va grabiti catre achizitionarea lor. Aceste solutii sunt cele mai eficiente metode de a tine la distanta insectele de casa dumneavoastra. Cu ajutorul plaselor veti putea sta intreaga zi cu ferestrele deschise, fara sa va temeti ca incaperile vor fi invadate de tantari sau alte insecte. Indiferent daca locuiti la bloc sau la casa, plasele pentru ferestre sunt absolut o necesitate.

 

Plasele de insecte spre deosebire de alte metode pentru a indeparta tantarii, actioneaza inainte ca acestia sa patrunda in locuinta, oprind patrunderea lor. Unele solutii pentru tantari pot fi chiar toxice pentru dumneavoastra sau mai ales pentru copii. De ce sa vedeti cum insectele patrund in casa, ca mai apoi sa va luptati pentru indepartatea sau nimicirea lor. Cel mai bine este sa actionati direct si sa opriti accesul lor in locuinta.

 

Pentru casele cu usi si ferestre mari exista plase speciale, care au un design foarte placut si care se monteaza la fel de usor ca celelalte tipuri de plase. In general aceste produse foarte utile pot fi montate pe orice fel de tamplarie, iar culorile pot fi alese dintr-o gama destul de variata. In functie de preferinte, puteti alege plase care sa se potriveasca la perfectie cu tamplaria dumneavoastra.

 

Daca doriti sa va bucurati de plase tantari, plase insecte rezistente este necesar sa alegeti acele produse de calitate, cu garantie si cu o durata de viata indelungata. 

plase plase tantari plase insecte plase anti insecte plase anti tantari